Quercetine: Children's Benefits

Quercetine is een chemische stof, genaamd een flavonoïde, gevonden in appels, rode uien, rode druiven en groene thee. Het wordt ook verkocht als een voedingssupplement. Volgens de American Cancer Society, lijkt quercetine ontstekingsremmende en antihistamine eigenschappen. Hoewel er geen betrouwbaar bewijs is vastgesteld, hebben sommige studies sterke correlaties tussen voeding quercetine en verminderingen van de incidentie van allergieën, hart- en vaatziekten en kanker. Dit zijn allemaal potentiële voordelen voor kinderen.

Allergieën

Volgens de American Cancer Society, is quercetine bekend antihistamine eigenschappen; voorkomt immuuncellen van het vrijgeven histamines.

Histamine is een chemische verbinding die door het immuunsysteem als reactie op de aanwezigheid van een vreemde stof in het lichaam. Een allergische reactie wordt veroorzaakt wanneer immune cellen histamine reactie op goedaardige vreemde stoffen, zoals pollen.

Het toevoegen van fruit en groenten die grote hoeveelheden quercetine aan het dieet van uw kind kan het effect van allergenen te verminderen. Dit kan leiden tot astma-aanvallen en allergische symptomen zoals netelroos en hooikoorts.

Heart Disease

De flavonoïde is bekend krachtige antioxiderende eigenschappen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Voeg voedingsmiddelen met quercetine aan het dieet van uw kind om een ​​gezond hart en bloedvaten te bevorderen. Ook het starten van uw kinderen met een gezond dieet traint hen om gezond later in het leven te eten.

Anti-Inflammatory

Volgens de American Cancer Society, bevolking studies tonen aan dat mensen die grote hoeveelheden quercetine eten hebben lagere niveaus van LDL (slechte) cholesterol. Als uw kind een hoge LDL-cholesterol, kan het verhogen van de consumptie van quercetine-rijke voedingsmiddelen helpen het cholesterolgehalte te verlagen.