Psychologische Behandelingen voor Child Anxiety

Psychologische Behandelingen voor Child Anxiety

Psychologische behandelingen voor kind angst variëren van eenvoudige self-management technieken om therapieën die complexer zijn. Het toedienen van medicatie als een management tool kan psychologische behandeling te verbeteren en kan voorkomen of te beheersen ernstige gevallen van angst. Het type therapie mate nodig afhankelijk van de intensiteit en frequentie van angst het kind.

De feiten

Een kind is nooit te jong of te oud voor een angst diagnose. Indien onbehandeld, kan de angst verergeren en uiteindelijk spill-over in de volwassenheid wat resulteert in een leven van problemen. In een poging om de onaangename gevoelens te ontsnappen, zal de over-angstige kind wenden zich vaak tot het experimenteren met drugs of alcohol.

Angst kan specifiek zijn zoals bij scheiding van een geliefde, of meer basic zoals gegeneraliseerde angststoornis. Elk type kind angst vereist een duidelijke psychologische behandeling dat een combinatie van therapeuten, artsen, medicijnen en de betrokkenheid van de ouders omvat.

Self-Management Tools

Een kind die weet hoe je tijden van stress kan onderkennen en heeft een betere kans van het aanpakken van de angst voordat het uit de hand loopt. Self-management tools leert een kind hoe om angst te herkennen triggers, zodat het kind preventie of bestrijding voltooit zonder enige hulp van buitenaf.

Weten wat de oorzaak van de angst is noodzakelijk voor zelfmanagement. Als de stressor onvermijdelijk is, het kind leert hoe aan te passen en te behandelen zijn of haar reactie op de situatie voorafgaand aan het optreden. Deze tool benadrukt controle en versterkt het vertrouwen.

Ontspanningstechnieken

In staat zijn om te ontspannen en kalmeren tijdens een angstige situatie aanzienlijk vermindert of elimineert de bijwerking. De beste ontspanningstechnieken richten op de ademhaling.

Ademhaling verhoogt de toevoer van zuurstof en natuurlijk vermindert stress. Focussen op de ademhaling zorgt voor een afleiding voor het kind dat verdere vermindert stress. Coachen van een kind op te blazen en leeg te laten lopen van de "ballon" in hun buik is een manier om diepe ademhaling leuk te maken. Dat is ook eenvoudig. Het verzenden van de adem van een lift rit te beginnen in de neus, een reis door het lichaam en de aankomst op de tenen is een fantasierijke-angst verlichten oefening.

Cognitieve gedragstherapie

Cognitieve gedragstherapie richt zich op het opleiden van het kind met betrekking tot de ongeschiktheid van hun gedrag. Met behulp van een verhaal of rollenspel op te treden uit het scenario is een ideaal voorbeeld van hoe cognitieve gedragstherapie gebruiken om kinderen te helpen hun reacties aan te passen.

Angst is een groot onderdeel van angst, kan een gebrek aan onderwijs ook een reden tot bezorgdheid zijn. Weinig tot geen informatie over het onderwerp of de situatie creëert een verhoogde angst en bezorgdheid potentieel. Dit natuurlijk afneemt als het kind een volledig begrip van de stress geleerd door middel van therapie methoden bezit.

Psychotherapie

Counseling het kind regelmatig is een populaire methode van omgaan met angst. Het aanpakken van het specifieke aspect van de angst die ervoor zorgt dat de meeste stress kan helpen het kind te overwinnen. Bemoedigend gesprek onthult de onderliggende oorzaken van stress en angst en biedt een uitlaatklep voor het kind om angsten los te laten.

Als er een specifieke oorzaak van de angst, kan psychotherapie te pakken door blootstelling. Langzaam met het kind tegenkomt hun angst kunnen leiden tot een ontslag van het. Hoewel het in eerste instantie lijkt te verergeren, op het einde van de angst kan worden geslagen. Indien de vrees intens, kan therapeuten eerst simuleren de oorzaak van de angst een computer of beelden. Uiteindelijk zal het kind in staat zijn om te gaan met het echte werk.

Psychiatrische evaluatie

Als psychologische behandelingen voor kind angst het probleem niet volledig hoeft te pakken, kan medicatie nuttig zijn. Afhankelijk van de ernst en complicaties van angst het kind, medicatie of niet nodig zijn. De psycholoog kan het kind verwijzen naar een psychiater die gespecialiseerd is in het specifieke type van angst. Terwijl een psycholoog de mogelijke noodzaak kunnen identificeren voor medicatie, kan alleen een licentie psychiater de situatie te evalueren en beheren van de juiste medicijnen.