Psoriasis Relief

Psoriasis Relief

Psoriasis is een huidziekte die een gewone aandoening bij mensen. Met psoriasis, de levenscyclus van uw huidcellen raken verstoord. Hierdoor zal de cellen beginnen te bouwen op het oppervlak van de huid. Dode huidcellen zal droge, jeukende rode vlekken die bijna uitzien als schubben vormen. Momenteel is er geen remedie voor psoriasis. Er zijn echter verschillende methoden behandelingen die kan bieden verlichting van symptomen van psoriasis. Veranderingen in levensstijl kan ook het verbeteren van de symptomen.

Topical Coricosteroids

Volgens de Mayo Clinic, topische corticosteroïden zijn de meest voorgeschreven geneesmiddelen voor de behandeling van psoriasis. Het gebruik van corticosteroïden onderwerpt het immuunsysteem, die symptomen van jeuk en zwelling te minimaliseren. Lager percentage corticosteroïde zalven voorgeschreven voor de meer gevoelige delen van het lichaam, zoals het gezicht. Meer potente corticosteroïden worden voorgeschreven voor hardnekkige plekken op de huid of wanneer andere opties gefaald hebben. Het is belangrijk dat bij het gebruik van corticosteroïden om de instructies van uw arts op aanvraag volgen. Topische steroïden kunnen bijwerkingen, zoals beschadiging van de huid, dunner worden van de huid, striae, en verwijding van de bloedvaten veroorzaken.

Topical Retinoids

Topical retinoïden werden oorspronkelijk ontworpen om acne te behandelen. Volgens de Mayo Clinic, retinoïden zoals Tazorac en Avage werden specifiek gemaakt in de behandeling van psoriasis. Retinoïden helpen om uw DNA-activiteit te normaliseren in je huidcellen. Hierdoor wordt ontsteking verminderd. Retinoïden kan de gevoeligheid voor zonlicht en irritatie veroorzaken aan de huid. Gebruik zonnebrandcrème als buiten.

Salicylzuur

Salicylzuur kunnen worden gekocht over-the-counter of op een sterkere oplossing door uw arts worden voorgeschreven. Het wordt beschouwd een peeling middel. Volgens de National Psoriasis Foundation, kan salicylzuur helpen schilferende plekken op de huid te verwijderen en verzachten de huid. Voorzorgen moeten worden genomen bij het gebruik van salicylzuur, omdat het de huid kan irriteren als deze links op te lang.

Koolteer

Volgens de Mayo Clinic, koolteer is een van de oudste psoriasis behandelingen. Koolteer kan helpen verminderen ontstekingen, schalen en jeuk. Met behulp van koolteer kan rommelig zijn, en kan gemakkelijk vlekken op uw beddengoed en kleding. De teer kan ook zorgen dat u meer vatbaar voor zonnebrand bij het naar buiten gaan, zodat het gebruik van zonnebrandcrème wanneer naar buiten wordt aanbevolen.

Moisturizers

Met behulp van moisturizers kan helpen uw huid. Volgens de National Psoriasis Foundation, met behulp van moisturizers kan helpen verminderen roodheid en jeuk, terwijl het helpen van uw huid te genezen. Crèmes zoals Eucerin en Cetaphil helpen om het vocht vast en bieden bescherming voor uw huid. Zelfs met behulp van koken oliën, zoals olijfolie, of verkorten kan helpen verlichting geven.

Lichttherapie

Lichttherapie is een manier van het helpen van uw huid te genezen, mits de behandeling niet te veel wordt gedaan. Natuurlijk zonlicht kan helpen scaling en ontsteking van uw huid te verminderen. Het is echter belangrijk om altijd zonnebrandcrème (minimaal 15 SPF). Beperk blootstelling aan de zon tot niet meer dan 15 minuten, drie keer per week. UVB-lichttherapie is een vorm van gecontroleerde licht sourcing. Kunstlicht wordt gebruikt om kleine gebieden van de getroffen gebieden te behandelen. Fotochemotherapie een andere vorm van lichttherapie. U krijgt een licht-overgevoeligheid medicatie voorafgaand aan de behandeling. U wordt vervolgens blootgesteld aan een UVA-licht. Volgens de Mayo Clinic, wordt photchemotherapy gebruikt voor meer ernstige gevallen van psoriasis. Er zijn andere vormen van lichttherapie, en het is belangrijk om met uw arts of u baat zou hebben bij een dergelijk type van behandeling te spreken, en als het goed voor je is.

Lifestyle Remedies

Zelfzorg maatregelen kunnen helpen de verlichting je nodig hebt van psoriasis. Dagelijks baden kan helpen werpen off decaan huid en kalme huid die ontstoken. Badolie toe te voegen aan uw bad, zoals Aveeno Skin Relief Douche en Bad Olie, kan helpen het vocht vast. Neem nooit hete baden of gebruik geparfumeerde zeep, als dit uw toestand kan verergeren. Het behandelen van uw huid 's nachts met een vocht wrap kan ook helpen. Met behulp van reguliere vaseline, en met betrekking tot uw aangetaste huid met plastic wrap 's nachts, kan helpen kalmeren schilferige huid. Ook beperk uw alcoholgebruik. Volgens de Mayo Clinic, het drinken van alcohol kan de effectiviteit van uw behandeling te verlagen.