Protein Poeder en Weight Loss

Het eten van voldoende eiwitten kan een groot verschil maken als je op dieet bent. Weersta de verleiding om crash-dieet door het drinken alleen eiwitpoeder drankjes. In plaats daarvan, hun voedingsrichtlijnen volgen in Mijn Voedsel piramide voor gewichtsverlies ontworpen door het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA).

De meeste gezonde volwassenen kunnen streven naar het consumeren van ongeveer de helft van hun lichaamsgewicht in gram. Bijvoorbeeld, zou een 150 pond man ongeveer 75 gram eiwit per dag verbruikt. Atleten kunnen eten tot 0,8 g per kilo lichaamsgewicht.

Voors, tegens van Protein Poeder

Het gemak van proteïne poeders maken ze populair voor het ontbijt fruit smoothie dranken of als vervanging van een maaltijd. Langdurige ze echter niet over andere vitaminen en mineralen in dierlijke of peulvruchten en granen eiwitbronnen.

De meeste eiwit poeders zijn gemaakt van soja, ei of melkeiwit. Veel mensen zijn niet in staat om deze voedingsmiddelen te verteren. Overweeg ook dat je niet de hemoglobine krijgt van rood vlees als je verbruikt alleen eiwitpoeder drankjes om gewicht te verliezen. Veganisten zouden waardevolle vitamine B-complex en ijzer te krijgen van bruine rijst en bonen, respectievelijk.

Selecteer Low-Fat Protein

Denk aan een old-school dieet plaat van magere hamburger, een bolletje magere kwark en wat plakjes perzik en je bent niet ver weg een goed dieet plaat. Vandaag de dag, zou je zalm (slechts 110-150 calorieën voor 22 g eiwit), kleine ruwe groene salade en 2 el eten. van geroosterde amandelen of walnoten.

De USDA beveelt het eten mager rood vlees, vis, vetarme zuivel, eieren, peulvruchten en volkoren granen. Vegetariërs en veganisten bonen moeten combineren met rijst een compleet eiwit van aminozuren krijgen. U kunt eten het voedsel op verschillende maaltijden --- maar in één dag.

Variety evenaart Weight Loss Success

Verveling van het drinken van alleen eiwitpoeder drankjes om gewicht te laten vallen kan leiden u langs de glibberige helling van een binge in het midden van de nacht (begrijpelijk). Misschien vindt u dat u verbruikt veel meer calorieën en gewichtstoename en kaatste.

Door het eten van een grote verscheidenheid van eiwitrijk voedsel, zoals vis, mager vlees, gevogelte, eieren, peulvruchten en volkoren granen, en vetarme zuivelproducten, ontvangt u belangrijk vezels, vitaminen en mineralen.

Fish geeft je omega-6 oliën van belang voor het hart en de eieren geven u acetylcholine voor de verbetering en het behoud van het geheugen. Vetarme zuivelproducten, zoals 2% melk en live-cultuur yoghurt bieden calcium en probiotica om vriendelijke flora in het maagdarmkanaal te houden om de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen te verbeteren.