Protein Foods voor haaruitval

Eiwit een essentieel onderdeel van het dieet van een persoon. Hoewel eiwit is vooral bekend als energiebron, het helpt ook het voorkomen van haaruitval. Keratine, een soort eiwit is verantwoordelijk voor het haar structuur. Dus volgens HolisticOnline.com voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwit is bekend dat het verlies van haar te voorkomen en zelfs hergroei stimuleren.

Lever

Lever is een goede bron van eiwitten en andere voedingsstoffen. Lever bevat ook ijzer, zink, koper en vitaminen zoals A, D, C en B6. Afgezien van het lichaam met het eiwit moet de productie van keratine sustain eten lever bloedarmoede voorkomen. Deze aandoening wordt gekenmerkt door onvoldoende rode bloedcellen in het lichaam en heeft haaruitval als een symptoom.

Biergist

Ook bekend als bakkersgist, kan biergist gunstig voor haaruitval. Het is een bijproduct wanneer gebrouwen met korrels. De verbinding met de conditie van het haar ligt met de manier waarop het menselijke haar groeit. De hoofdhuid moet de toegang tot het bloed, om aan te moedigen en te ondersteunen van de groei van haar te hebben. Biergist heeft 17 vitaminen, 14 mineralen en 16 verschillende aminozuren. Een van de belangrijkste voedingsstoffen die het bevat eiwitten, waardoor de voedingsstoffen verschaft de snelle celdeling houden in de haarfollikel.

Eieren

Het vet in eieren kan de conditie van de hoofdhuid te verbeteren door het voorkomen van roos en psoriasis tegelijkertijd de structuur van de huid. Wanneer de hoofdhuid gezond, het haar minder snel vallen of breken. Daarnaast wordt de proteïne in eieren stimuleert de productie van keratine, een component van haar.

Sojasaus

Soja is een peulvrucht die wordt gebruikt als voedsel en als een ingrediënt in veel geneesmiddelen. Volgens Vitaco.com, kan haaruitval voorkomen worden door de consumptie van soja, omdat een van de bijproducten van de vertering van de hormonen die leiden tot kaalheid kan blokkeren. Wanneer genistine en daidzine, twee sojaproteïnen, verteerd, wordt een molecuul equol gevormd. Equol kan dihydrotestosteron, een hormoon dat wordt gekoppeld follikel haaruitval blokkeren.

Vis

Een van de redenen waarom haar verlies gebeurt omdat er een ontsteking van het haarzakje, die kan worden veroorzaakt door infectie of verwonding in een of meer van de haarfollikels. De haarfollikel de opening waar de huid omsluit het haar. Als het niet in goede conditie, kan zij de haargroei ondersteunen. Vetzuren in vis een anti-inflammatoir effect dat leidt tot het voorkomen van haarverlies.