Progesta-Care Cream Side Effects

Progesta-Care Cream Side Effects

Progesta-Care wordt verkocht over de toonbank, dus een recept is niet nodig, en de fabrikant touts dat de crème is gemaakt van natuurlijke progesteron. Het gebruik van producten gemaakt met natuurlijke ingrediënten lijkt misschien veiliger dan het gebruik van geneesmiddelen op recept. Maar zelfs natuurlijke ingrediënten leiden tot ongewenste neveneffecten. Het is belangrijk om eventuele bijwerkingen die bij het gebruik van Progesta-Care voor het gebruik van deze crème te begrijpen.

Definitie

Progesta-Care is een crème gemaakt van natuurlijke progesteron. Het is bedoeld om te helpen het lichaam te handhaven van een gezond evenwicht van oestrogeen aan progesteron. Mensen die lijden aan vleesbomen en degenen van wie het lichaam produceren te veel oestrogeen en te weinig progesteron kunnen profiteren van het gebruik van dit product, volgens Progesta-Care maker.

Side Effects

De Energetic Nutrition website adviseert u om contact met een arts als je irritatie, roodheid of ongemak ervaart tijdens het gebruik van Progesta of als u veranderingen in uw borsten of onregelmatige menstruatie merken. De Anti-Aging Guide website waarschuwt ook dat gebruikers uit kunnen breken met acne bij het eerste gebruik van de crème. Daarnaast kunnen sommige mensen allergische reacties op bepaalde ingrediënten in de crème te ervaren, dus het is aan te raden om de ingrediëntenlijst te herzien om ervoor te zorgen heb je geen bekende allergie voor een van de ingrediënten.

Contra

Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, en zij die zwanger te willen, dienen dit product niet te gebruiken, volgens de Energetische Nutrition website. Bovendien wordt de site niet adviseren het gebruik van een actueel progesteron in delen van het lichaam waar alpha hydroxy zuren zijn toegepast in de afgelopen 24 uur, omdat een dergelijke zuren kan interfereren met de absorptie van lokale progesteron. Veel over-the-counter huidverzorgingsproducten, zoals Neutrogena Healthy Skin Eye Cream, die is bedoeld om het ontstaan ​​van rimpels en veroudering te verminderen, bevatten alpha hydroxy zuren.

Overwegingen

Progesta-Care crème is alleen bedoeld voor gebruik door volwassenen van 18 jaar en ouder. Bovendien, het gebruik van meer dan de aanbevolen hoeveelheid van 2 oz. van de crème per maand kan resulteren in overdreven hoog niveau van progesteron in het lichaam.

Waarschuwing

Dit product is niet geëvalueerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration. Daarnaast heeft progesteron werd geacht door de staat Californië om een ​​kankerverwekkende stof. Praat met uw arts voordat u Progesta-Care crème te gebruiken om ervoor te zorgen dat het wordt aanbevolen voor u en dat het niet zal bemoeien met een medische behandeling regime u momenteel onder.