Professional Organizing & ADHD

Professional Organizing & ADHD

Als je Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) of organisatorische problemen die onoverkomelijk voelt, kunt u profiteren van het gebruik van een professional organizer. Professionele organisatoren zijn mensen die helpen bij het verwijderen van de rommel en frustratie uit je leven. Veel professionele organisatoren voor mensen met ADHD hebben een speciale training met ADHD en zijn bekend met de problemen van hun cliënten worden geconfronteerd. Leren over professionele organisatoren kunnen blijken te zijn een grote stap in de richting van de verovering van het gebrek aan organisatie in je leven.

Voordelen

Elke professional organizer helpt klanten op verschillende manieren, maar het doel is hetzelfde - om klanten controle ADHD in plaats van andersom nemen. Met kinderen kan dit zich uiten door het verkrijgen van het kind georganiseerd voor de school en met hem betere resultaten te bereiken. Professionele organisatie kan ook helpen bij het leren, ondanks de afleiding. Bij volwassenen, kan professionele organisatie helpen met prestaties op het werk en met het verwijderen van de frustratie van hun leven.

Bij te huren

Met behulp van een professional organizer misschien een goed idee zijn als je niet weet hoe om te gaan met uw kind met ADHD zonder schreeuwen of gefrustreerd, als je methoden niet werken, of als er het gevoel van eigenwaarde en het schoolgebeuren. Verhuren kan een goed idee voor volwassenen die behoefte hebben aan prioritering, time management en hoe uitstellen overwinnen leren. Het doel is om een ​​betere focus, het leren van wat gereedschap te compenseren voor ADHD, en leren hoe te plannen.

Voorbeelden van professioneel advies

Veel professionele organisatoren gebruiken grafieken met stickers voor kinderen en raden het gebruik van gekleurde mappen voor school. Ze suggereren ook dat de ouders controleren rugzakken dagelijks voor rommel, lay-out van de kleren van de avond tevoren en hebben de ouders contact opnemen met de leerkrachten over de vorderingen van hun kind. Kinderen en volwassenen wordt geleerd om de dingen op dezelfde plaats te houden, zodat ze niet verloren gaan, gebruik klokken en timers om te helpen met time management, en schrijf to-do lijsten op post-its, notebooks of computers.

Wie te Huur

Bij het overwegen van het gebruik van een professional organizer, kijken wat diensten die zij aanbieden en wat ze nodig hebben, zoals een minimum aantal sessies. Lees ook hun referenties zorgvuldig zoals u zou doen bij het aannemen van iemand anders. Veel mensen in dit gebied behoren tot de professionele organisaties, maar het is niet verplicht, maar het kan je gemoedsrust. Sommige organisaties zijn Nationale Studiecommissie voor de chronische desorganisatie, Attention Deficit Disorder Association, en de National Association of Professional Organizers.

Soorten Services

U kunt een professional organizer in te huren om uw huis te komen en samen met u of uw kind. Het mag dan ook geen verrassing dat u ook kunt genieten van een virtuele professionele organizer online. Er zijn een-op-een coaches en groepssessies, live of online. Groepen zijn meestal minder duur. Zoek uit wat de kosten en verborgen kosten. Vraag de professional organizer om alles uit te leggen en eventuele contracten worden betrokken.

Bottom Line

Een aantal van de hierboven genoemde organisaties, zoals de Nationale Studiecommissie voor de chronische desorganisatie, hebben hun eigen ethische code. Leden moeten volgen de codes, maar dat betekent niet dat de persoon die u inhuurt is een goede persoonlijkheid match met u of uw kind. Als u zich ongemakkelijk voelt of geen vooruitgang wordt geboekt, kunt u een andere professional te vinden. Met de juiste match, kan vooruitgang worden geboekt om ADHD onder controle te krijgen.