Procedures om Bloedvaten Verhoging van het Hart

Hartspieren hebben zuurstof kunnen pompbloed. De kransslagader voert zuurstofrijk bloed naar de hartspier. De slagader omringt het hart en heeft kleine takken die nutriënten naar de hartspier. Haarvaten aan de uiteinden van de slagader takken zuurstofdoor de spier en kooldioxide en afval invoeren verlaten. Soms is het nodig dat een arts proberen de bloedvaten in het hart te verhogen om een ​​goede circuleren.

Angioplastiek

Ballon chirurgie of angioplastiek, helpt geopend verstopte bloedvaten in het hart. Een kleine ballon wordt in de coronaire slagader ingebracht en opgeblazen wanneer het geblokkeerde gebied bereikt. Het openen en de ballon een paar keer het sluiten duwt het puin tegen de vaatwand en opent de slagader. Deze techniek kan worden gebruikt met een laser die de plaque waardoor de blokkade verdampt.

Atherectomy

Een atherectomie is vergelijkbaar met angioplastiek. De katheter die in deze procedure geen ballon aangehecht ingevoegd; het heeft een roterend scheerapparaat plaats. Dit scheerapparaat draait om chip weg de plaquette die heeft gehandeld op grond van de slagader.

Stent Insertion

Na angioplastiek worden cardiale stents soms geplaatst. Dit zijn kleine, roestvrijstalen netachtige structuren die de slagader geopend nadat de ballon wordt verwijderd houden. Volgens de American Heart Association, ongeveer 70 procent van de angioplastiek procedures omvatten insertie van de stent. De slagader voering groeit over de metalen stent, die binnen een paar weken.

Coronaire Bypass

Coronaire bypass-operatie heeft betrekking op de bloedvaten omweg rond een blokkade. Een bloedvat uit het been van de patiënt of borst voor deze procedure. Een uiteinde van het vaartuig aan de grote slagader van het hart, de aorta gehecht. Het andere uiteinde wordt op een punt onder de blokkade de kransslagader verbonden. Dit creëert een nieuwe route bloed stromen.

Minimaal Invasieve Chirurgie van het Hart

Minimaal invasieve hartchirurgie wordt gebruikt als alternatief voor standaard coronaire bypass chirurgie. Poorten of kleine incisies worden gemaakt en chirurgische instrumenten worden geleid via deze poorten de procedure uit te voeren, terwijl de chirurg ziet de activiteit op een monitor. Bloedvaten van de borst of been worden aan het hart bevestigd, zoals in bypassoperatie, om de bloedtoevoer naar het hart te verbeteren.

Transmyocardiale Laser Revascularization

Transmyocardiale laser revascularisatie (TMR) wordt uitgevoerd op mensen die geen goede kandidaten voor angioplastiek of bypass operatie, maar hebben ernstige pijn op de borst. In deze procedure wordt een laser gebruikt om een ​​aantal gaten in de hartwand. Elk gat is klein, ongeveer 1 mm. Het buitenste gedeelte heelt vrijwel onmiddellijk, maar de innerlijke kanaal dat is gemaakt overblijfselen. Hierdoor kan het bloed naar de hartspier te bereiken en stimuleert ook nieuwe bloedvaten groeien. Resultaten van deze procedure worden meestal waargenomen gedurende twee weken tot zes maanden.