Procedure voor anti schimmel Nail Lacquer

Schimmel is een natuurlijk onderdeel van het leven. Hoewel je misschien niet wilt denken, is de kans groot dat je sporen van schimmel wonen op uw hairr, huid en nagels als je leest deze woorden zelf. Algemeen, deze schimmel geen probleem. Echter, kunnen opportunistische schimmel af en toe slaan zelfs de meest hygiënische van mensen, en schimmel onder je nagels is een probleem dat moet onmiddellijk worden behandeld. Een manier om dit soort schimmel te behandelen is door middel van voorgeschreven medicijnen behandelde lak.

Vind een applicatie Time

Kies een tijdstip van de dag waarop u het onwaarschijnlijk dat uw handen of voeten te gebruiken zijn (afhankelijk van welke wordt beïnvloed door de nagel schimmel.) De lak is ontworpen om normaal gebruik te weerstaan, maar hoe minder activiteit die u uitvoert nadat de toepassing ervan, hoe beter. De meeste gebruikers toe te passen voor het slapen gaan om deze reden.

Borstel de Laquer op

Breng de lak je nagels door dompelen de borstel in de houder en vervolgens voorzichtig polijsten een dunne laag op het gehele oppervlak van de nagel. Zodra de nagel is afgedekt, lak een kleine hoeveelheid op de huid en nagelriem van de vinger of teen die wordt beïnvloed. Dit zal enig uiterlijk groei van de stervende schimmel voorkomen.

Herhaling

De medicinale nagellak moet dagelijks worden toegepast totdat de schimmel is verdwenen. Omdat de schimmel is microscopische, zult u een arts nodig hebt om een ​​cultuur te nemen om te bevestigen wanneer u in het heldere. Hoewel de zichtbare sporen kan na enkele weken, is het zeer belangrijk om niet te stoppen met de behandeling op de bevestiging krijgen van een arts die de schimmelinfectie volledig geëlimineerd.