Procedure van een 10 Dag Master Cleanse

Hoewel er een grote verscheidenheid van zuivering regimes die er zijn, de Master Cleanse, ook bekend als de limonade te reinigen, is een van de meest bekende reinigt en groeit gestaag in populariteit. Dit reinigen kan een beetje mee als drie dagen, maar wordt aanbevolen voor tien dagen voor het volledig reinigen van het lichaam van alle gifstoffen die zich kunnen hebben opgebouwd in je.

Cleanse Voorbereiding

Alvorens te beginnen met de Master Cleanse, zijn er ingrediƫnten die je nodig hebt om te kopen en de dingen die je moet doen om je lichaam voor te bereiden voor de komende tien dagen. Koop een groot aantal van de citroenen, genoeg voor 10 dagen ter waarde van limonade, cayennepeper en biologische ahornsiroop. Een grote hoeveelheid zout moet ook worden gekocht voor het zoute water spoelen. Het maken van uw eerste partij van "limonade" de avond voor is waarschijnlijk een goed idee, met 14 eetlepels citroensap, 14 eetlepels ahornsiroop, 1/2 eetlepel cayennepeper, en 2 liter / liter water. Een laxerende thee moet ook worden gemaakt de avond ervoor om te worden gedronken (raadpleeg een lokale health food winkel, Senna blad is een veel voorkomende werkzame stof).

Op de Cleanse

Het reinigen dieet is vrij eenvoudig vanaf de eerste dag tot dag tien. Na het drinken van de laxerende thee de avond ervoor en een verblijf in de badkamer voordat je gaat slapen, zal je elke ochtend wakker en drink je zout water flush. Dit houdt in het mengen van zout in een liter water en puffend het naar beneden. Voor de rest van de dag zult u alle limonade mengsel die je hebt gemaakt te drinken. Drink ongeveer 02:58 liter dag minimaal. Dit zal u voorzien van alle voedingsstoffen die je nodig hebt terwijl je lichaam reinigt zichzelf.

Komende uit de Cleanse

Na tien dagen van spoelen en drinken niets anders dan een limonade mengsel, moet je je lichaam weer op vast voedsel langzaam verlichten. De eerste dag van de reiniging moet je niets, maar sinaasappelsap drinken en misschien hebben een aantal soep 's nachts. Meer groenten en fruit sap gedronken kan worden de volgende dag, evenals een dieet van soep bouillon. De derde dag groenten en fruit kunnen worden geconsumeerd, samen met een constante hoeveelheid vloeistof. Op de laatste dag, kan een gewoon dieet beginnen, maar het is beter om te eten gezond, levend voedsel indien mogelijk.

Waarschuwingen

Het is ook belangrijk op te merken dat de Master Cleanse, of limonade dieet, wordt niet aanbevolen door artsen of voedingsdeskundigen als een gezonde manier om je lichaam te reinigen of gewicht te verliezen en het wordt nog steeds beschouwd als een meer fringe manier om je lichaam te reinigen van giftige stoffen. Alvorens op deze Master Cleanse voor tien dagen vooral contact op met uw arts of voedingsdeskundige om ervoor te zorgen dat het een goed idee om op basis van uw gezondheid geschiedenis.