Probiotische behandeling voor Non-Inflammatory Arthritis

Probiotische behandeling voor Non-Inflammatory Arthritis

In een gecontroleerd onderzoek gerapporteerd door BioMed Central, probiotica significante verbetering voor patiënten met reumatoïde artritis (gewrichtsontsteking) door de anti-inflammatoire en immunomodulerende eigenschappen. Naast hun algemene gezondheidsvoordelen hebben probiotica niet aangetoond specifieke verbeteringen voor niet-inflammatoire artritis.

Artritis Defined

Het woord "artritis" betekent ontsteking van een gewricht of gewrichten. Volgens Mangosteen Natural Remedies, artritis beïnvloedt niet alleen de gewrichten, maar de huid, steunend weefsel, nagels en de inwendige organen. De twee belangrijkste soorten artritis inflammatoire en niet-inflammatoire.

Artritis Types

Non-inflammatoire artritis wordt veroorzaakt door verslechtering van kraakbeen in een gewricht, waardoor de eerder opgevangen botten beginnen malen tegen elkaar volgens Mangosteen. Osteoartritis is de belangrijkste niet-inflammatoire artritis. Met inflammatoire artritis tast het lichaam het eigen immuunsysteem van de gezamenlijke weefsel afbreken van het kraakbeen.

Probiotica gedefinieerd

Probiotica gevonden in het lichaam, volgens WebMD, gezond bacteriën in de darmen die helpen de balans van organismen die op het spijsverteringsstelsel handhaven. Harvard Family Health Guide geeft aan probiotica in te vullen en voedsel vorm worden steeds populairder om te behandelen en onderhouden van een gezonde spijsvertering.

Veiligheid

Harvard Family Health verifieert dat de meeste probiotica veilig zijn voor de gemiddelde persoon zonder een gecompromitteerd immuunsysteem, maar het stimuleren gebruikers om hun arts te raadplegen voordat u een product. En aangezien supplementen zijn niet zo streng gereguleerd als drugs, kwaliteit en werkzaamheid variëren.

Expert Insight

Momenteel worden probiotica gebruikt om diarree te behandelen, verminderen darmproblemen en verminderen de kans op gist en urineweginfecties, volgens deskundigen op WebMD. Onderzoek voor toekomstig gebruik gericht op prikkelbare darmsyndroom, darmkanker en inflammatory bowel syndrome.