Primitieve manieren om je tanden te poetsen

Primitieve manieren om je tanden te poetsen

Er zijn een aantal primitieve manieren om je tanden te poetsen. Het opnemen van een aantal van deze oude traditionele technieken kan dienen als een uitstekende manier om uw mondhygiëne. Kinderen aanmoedigen om deze technieken te gebruiken, omdat dit veel toekomstige tandbederf problemen kunnen voorkomen. Primitieve tandenpoetsen wordt nog steeds gebruikt in de huidige wereldwijd.

Twijgen en takken

Krijg kauwen stokken, takken en twijgen van de zoethout struik, boom gom, neemboom en Salvadora persica boom. Dit zijn allemaal zeer goed bekend in de traditionele Afrikaanse en Aziatische culturen. U vindt deze worden verkocht in Afrikaanse, Aziatische of Arabische voedingswinkels. Britse kruidendokter David Hoffmann stelt ook voor het gebruik van de wortels van heemst, zoethout, alfalfa of mierikswortel. De World Health Organization moedigt het gebruik van deze twijgen als een legitieme methode om tanden te reinigen.

Natuurlijke tandenborstel

Fray de uiteinden van de takken om een ​​borstel te vormen. Scrub je tanden en tandvlees met de stok. Zorg ervoor dat je borstel tussen uw tanden. Gebruik de tak borstel om je tong schrobben ook. Dit zal helpen reguleren slechte adem.

Regelmatig gebruik

Gebruik de takken na het eten elke dag. Deze branches hebben natuurlijke chemicaliën die je tanden profiteren. Ze bevatten enzymen, schuurmiddelen, fluoride, antiseptische middelen, remmers en detergenten. Deze zullen allemaal helpen bij het voorkomen van tandvleesaandoeningen.

Primitieve Herbal Mondwater

Maak je eigen mondwater gebruiken kurkuma, meidoorn bessen, zoethout, kaneel schors of

Chaparral. Ayurvedische kruiden voor Melanie Sachs, in "Ayurvedische Beauty Care" (Lotus, 1994), suggereert een massage van het tandvlees met een mengsel dat vijf delen aluin poeder, twee delen steenzout poeder, drie delen zwarte peper poeder en één deel kurkuma poeder. Vraag uw lokale kruiden gezondheid te slaan voor deze ingrediënten.