Primaire redenen waarom jongeren drugs gebruiken

Primaire redenen waarom jongeren drugs gebruiken

Een studie uit 2005 Monitoring the Future laat zien dat een angstaanjagende 17 procent van de 10e klassers in de Verenigde Staten drugs hebben geprobeerd en bijna 20 procent van de middelbare school senioren gebruik van marihuana. Als u een ouder bent, kan het eng zijn om te denken dat uw kind kan worden betrokken bij drugs. Het is belangrijk om de belangrijkste redenen dat jongeren aan de drugs, zodat u kunt leiden en te informeren uw kind te begrijpen.

Peer Pressure

Hoewel de technologie kan zijn veranderd sinds je eigen jeugd, peer pressure blijft. Als uw tiener is opknoping met de verkeerde mensen, kunnen ze drugs proberen in te passen. Tieners zijn nog steeds bezig om wie ze zijn en waar ze voor staan ​​leren. Aansluiten bij een groep vrienden is heel belangrijk voor een tiener. Uw tiener kan drugs proberen omdat ze vreest gegooid uit haar groep vrienden als ze nee zegt. Helaas, kan aan de drugs lijken minder eng om je dochter dan hoeven alleen te zitten in de cafetaria of het hebben niemand om mee te praten op de school dans.

Stress Mess

Moderne tieners zijn onder meer stress dan ooit. Tussen het aantal echtscheidingen van de ouders, de felle concurrentie te krijgen in een goede universiteit en financiële problemen thuis tieners kunnen veel last te ontbloten. Uw tiener zou kunnen denken dat de straat drugs zoals marihuana hem kan helpen om te ontspannen en de rand uit. Uw tiener kan ook zie u of uw echtgenoot nemen van juridische, geneesmiddelen op recept bij gelegenheid om te gaan met stress, en hij kan niet begrijpen dat uw recept drugsgebruik wordt gecontroleerd door een arts en zijn van mening dat het goed is voor hem om pillen sluipen.

Bored, Young and Curious

Het is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat uw tiener heeft toegang tot gezond en veilig naschoolse activiteiten. Bored tieners zitten rond in een groep kan leiden tot problemen. Als tieners hebben niets beters om hun nieuwsgierigheid kan de beste van hen te krijgen als één persoon in de groep zwepen uit een gewricht of een flesje pillen doen. Uw tiener misschien niet beseffen het gevaar van een keer of occasioneel drugsgebruik. Als uw tiener is niet bekend met een drug, het duurt maar een keer per ongeluk een overdosis. Bovendien, je tiener is waarschijnlijk niet bewust van hoe makkelijk het is om verslaafd aan drugs geworden.

Is er een verslaafde in de Familie?

Als uw tiener ziet een oudere broer of zus, vader figuur of een andere persoon die hij ziet op naar het doen van drugs, kan hij denken dat het goed is voor hem om het te doen. Als de verslaafde in je leven heeft een leuke persoonlijkheid, kan je zoon zien alleen die kant van de persoon en zich niet bewust van de ernstige financiële problemen en gezondheidsproblemen die deze volwassen gaat door achter gesloten deuren als gevolg van drugsgebruik.