Prevpac Therapie voor zure reflux

Prevpac Therapie voor zure reflux

Zure reflux, ook wel gastro-oesofageale reflux (GERD), gebeurt er wanneer maagzuur terug in de slokdarm waardoor het raakt geïrriteerd of ontstoken. Acid reflux is een ernstige aandoening. Als dit niet behandeld wordt, kan dit leiden tot een Barrett-slokdarm, waarbij de normale squameuze epitheelcellen van de slokdarm naar abnormale cellen verandert. Barrett's slokdarm is een voorloper van slokdarmkanker, waarvoor geen behandeling. Er zijn vele oorzaken van zure reflux; Maar men is van een bacterie H. pylori die peptische zweren veroorzaakt in de maag. Om zowel de zure reflux en de bacteriën te behandelen, kan uw arts de Prevpac therapie aanbevelen.

Behandeling

De H. pylori bacteriën moeten met meerdere medicijnen. De medicijnen in de Prevpac de bacteriën te doden, zure reflux te verminderen, en de bescherming van de maag en de twaalfvingerige darm voering. Volgens de National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC), "a-claritromycine based triple therapie - triple therapie, kortweg - is de standaard behandeling voor een maagzweer veroorzaakt door H. pylori." Deze triple therapie bestaat meestal uit twee antibiotica te doden en de groei van de bacteriën en een protonpompremmer (PPI) zure reflux controleren remmen.

Fabrikant

Takeda Pharmaceuticals North America, Inc produceert zowel de Prevpac en Prevacid, die zure reflux behandelt. Generieke naam Prevacid is lansoprazol.

De Prevpac therapie wordt alleen gebruikt voor het behandelen of voorkomen H. pylori bacteriën en darmzweren die actief zijn. Prevpac wordt ook gebruikt om zweren die een patiënt heeft ten minste één jaar.

Prevpac Therapy

De Prevpac wordt afgegeven op enkele dosering kaarten in een doos die een 14-daagse printcartridge. Elke dosis van Prevpac heeft vier pillen: één Prevacid, waarvan de zure reflux veroorzaakt door H. pylori behandelt; twee amoxicilline capsules, die het antibioticum dat de H. pylori bacterie elimineert zijn; en één Claritromycine tablet, een ander antibioticum dat de H. pylori bacterie stopt met groeien. Als onderdeel van de behandeling moet iedere afzonderlijke dosis tegelijk tweemaal daags oraal gedurende 14 dagen of meer. Volgens de NDDIC, "onderzoek toont hogere genezen tarieven met 14 dagen van de behandeling."

Side Effects

De bijwerkingen van het nemen van de drie geneesmiddelen als onderdeel van de Prevpac therapie minimaal. Ze kunnen onder meer diarree, zure maag, maagpijn of krampen, braken, misselijkheid, hoofdpijn, duizeligheid en een slechte smaak in de mond. Voor alle andere bijwerkingen dient u onmiddellijk contact op met uw arts.

Belangrijke waarschuwing

Volgens het National Institute of Health, op mei 25, 2010, de Federal Drug Administration (FDA) beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg en patiënten geïnformeerd over herzieningen van alle recepten en over-the-counter labels voor PPI's.

Deze herziening van de FDA waarschuwt het publiek over de mogelijkheid van verhoogde breuken in de heup, pols en rug bij het gebruik van zure reflux medicatie als Prevacid over een lange periode van tijd. Prevacid is één van de drie geneesmiddelen die gebruikt wordt in Prevpac therapie.