Preventie van Ziekten van het spierstelsel

Preventie van Ziekten van het spierstelsel

Spieren van het menselijk lichaam werken in combinatie met zowel de zenuwen en bindweefsel of structurele weefsels, en ziekten kunnen beide soorten functies verstoren. Neuromusculaire ziekten treffen de zenuwen vermogen om te communiceren met de spieren, terwijl musculoskeletale ziekten beïnvloeden de werking van spieren en gewrichten. Terwijl patiënten kan voorkomen of controleren ongeveer musculoskeletale aandoeningen, de genetische oorsprong van neuromusculaire meeste omstandigheden ze niet voorkomen op dit moment.

Neuromusculaire Ziekten

De hersenen signalen de spieren samentrekken of ontspannen door middel van zenuwcellen, de neuronen. Verloren of vervormd communicatie tussen neuronen en spieren spierziekte in verschillende delen van het lichaam. Spierdystrofie verwijst naar een familie van verwante ziekten die dergelijke spierzwakte. In sommige gevallen van spierdystrofie de hartspier zelf ontwikkelt problemen volgens de Penn State Milton S. Hershey Medical Center, die ook lijsten multiple sclerose en amyotrofe laterale sclerose (ziekte van Lou Gehrig) zenuw ziekten van spieren.

Het voorkomen

Neuromusculaire ziekten neiging om ofwel genetische of onbekende oorzaken hebben, waardoor preventie onmogelijk. Nieuwe ontdekkingen echter brengen hoop aan mensen die lijden aan deze ziekten. ScienceDaily in 2009 meldde een dergelijke doorbraak aan de Universiteit van West-Australië. Onderzoekers er een nieuw gen manipulatie techniek genaamd exon skipping die kunnen behandelen en misschien zelfs voorkomen Duchenne spierdystrofie ontwikkeld, een spierziekte eerder gedacht ongeneeslijk.

Skeletspierstelsel- Ziekten

De spieren van het menselijk lichaam tot het bewegingsapparaat, welke spieren, pezen, ligamenten, bot en kraakbeen omvat. Deze onderdelen moeten samenwerken om het lichaam te ondersteunen en te zorgen voor vrijwillige beweging. De last van musculoskeletale Ziekte in de website van de Verenigde Staten beweert dat meer dan 25 procent van de Amerikanen worstelen met een soort van spier-probleem. Volgens Statistics Canada, de meest voorkomende vormen van musculoskeletale aandoeningen omvatten artritis, systemische lupus erythematosus en fibromyalgie.

Het voorkomen

Preventie van een spier ziekte afhankelijk van de oorzaak. De Artritis Preventie website raadt regelmatige lichaamsbeweging, het handhaven van een gezond gewicht, en het eten goed als strategieën voor het voorkomen van artritis. Lupus, door de Lupus Guild beschreven als een autominflammatory ziekte die de spieren, gewrichten en andere weefsels aanvalt, heeft genetische oorzaken dat het onmogelijk te voorkomen. Fibromyalgie, een chronische ziekte die pijn in spieren, pezen en ligamenten, geen duidelijke oorzaak, volgens de Mayo Clinic, waardoor voorkomen onmogelijkheid ook.

Overwegingen

Zelfs in gevallen waarin preventie onmogelijk lijkt, kan de juiste gezondheid praktijken spierziekten beter beheersbaar te maken. Lupus patiënten kunnen opflakkeringen van de ziekte te voorkomen door het beperken van blootstelling aan de zon, het vermijden van bepaalde medicijnen, de uitoefening van en het houden van hun griep en longontsteking vaccins up to date, volgens de Lupus Guild. Voor fibromyalgie, de Mayo Clinic suggereert het vermijden van stress, het krijgen van voldoende slaap en lichaamsbeweging, en in het algemeen het nemen van het makkelijk kan de ziekte beter beheersbaar maken. Onderhoud van neuromusculaire ziekten zoals spierdystrofie, daarentegen, kan slechts het effect van fysiotherapie om de effecten van de ziekte te bestrijden, volgens de Penn State Milton S. Hershey Medical Center.