Preventie van blaaskanker

Blaaskanker is een zeer goed te behandelen en survivable kanker, mits gevangen in de vroege stadia van de ziekte. De blaas is het orgaan dat vloeibaar afval bevat en accumuleert totdat het lichaam klaar te elimineren in de vorm van urine. In veel gevallen, het voorkomen van blaaskanker is een kwestie van veranderingen in levensstijl, zoals niet roken, het vermijden van bekende kankerverwekkende stoffen, het drinken van veel van vloeistoffen, het vermijden van arsenicum en het eten van een gezond dieet.

Roken

Een van de sterkste argumenten voor de preventie van blaaskanker is om te stoppen met het gebruik van tabaksproducten, in het bijzonder het roken van sigaretten, sigaren en pijpen. Hoewel het algemeen bekend is dat tabak bevat nicotine, volgens de Mayo Clinic, zijn tal van bekende kankerverwekkende stoffen toegevoegd aan tabaksrook. Deze chemicaliën omvatten formaldehyde, cyanide en vele andere chemicaliën die zijn gekoppeld aan blaaskanker.

Kankerverwekkende chemische stoffen

Kankerverwekkende stoffen zijn chemische stoffen die duidelijk zijn gekoppeld aan gevallen van kanker, met inbegrip van blaaskanker. Volgens de Mayo Clinic, deze chemische stoffen zijn niet alleen aanwezig in tabak, maar ook in meststoffen, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, automotive producten en vele andere items die we gebruiken op een dagelijkse basis. Voordat u een chemisch middel, het etiket zorgvuldig te lezen en te bepalen of u een chemische stof die wordt steeds weer gebruikt wordt in uw aanwezigheid. Daarnaast overwegen of er een alternatief product dat u kunt gebruiken die minder giftig voor je lichaam.

Arseen

Arseen is een chemische stof die aanwezig is in tal van producten, waaronder gifstoffen en ongediertebestrijding producten is. Volgens de Mayo Clinic, een andere plaats dat arseen te vinden is in goed water. Als gevolg hiervan, is het een goed idee om uw water systeem regelmatig getest op arseen, met name als uw primaire bron van water is goed water. U kunt ook testen voor arseen door het testen van haar en nagels monsters.

Drinken Vloeistoffen

Volgens de Mayo Clinic, het drinken van veel vloeistof elke dag en het vervallen van de blaas regelmatig kan helpen bij de preventie van blaaskanker. Het houden van urine in de blaas onnodig lang kan bijdragen tot het voorkomen van blaaskanker. Ook kan het niet verstrekken van voldoende vloeistof voeding bijdragen aan de tarieven van blaaskanker.

Dieet

Boven alles, volgens de Mayo Clinic, het eten van een dieet rijk aan groene bladgroenten en felgekleurde groenten en fruit kunnen helpen het lichaam bij het bestrijden van de groei van abnormale cellen die de tumor gezwellen en kanker. Diëten met grote hoeveelheden groenten en fruit omvatten beta caroteen en antioxidanten die duidelijk vrije radicalen uit het lichaam, die bijdragen tot de ontwikkeling van kanker te helpen.