Prescription besparingsprogramma's

Prescription besparingsprogramma's

Er zijn momenten waarop iedereen heeft behoefte aan een beetje financiële hulp, en out-of-pocket kosten van de gezondheidszorg een tol kan nemen van uw budget. Voorschriften kan honderden euro's kosten, maar zijn essentieel voor de gezondheid en het welzijn. Als u een moeilijke tijd te betalen voor het voorschrijven van medicijnen, is er hulp beschikbaar.

Farmaceutische bedrijven

Neem contact op met de fabrikant van uw geneesmiddel. Sommige van deze bedrijven bieden kortingen, lage kosten of geen kosten-programma's voor de populaire drugs. Je hoeft echter wel te kwalificeren door het verstrekken van een bewijs van financiële nood. Zoeken op naam van de fabrikant van het geneesmiddel op het internet, gaat u naar de website, en zien wat ze te bieden hebben.

Sociale Diensten

Vind lokale middelen. Er zijn sociale diensten beschikbaar om financiële bijstand te verlenen. Het overheidsprogramma Medicaid biedt hulp aan mensen met lage inkomens die niet kunnen veroorloven voorgeschreven medicijnen. Een manifest financiële bewijs van nood nodig. Afhankelijk van de grootte van het huishouden, zal het niveau van inkomsten voor kwalificatie verschillen.

Praat met uw arts

Raadpleeg uw arts. Uw arts is in contact met de farmaceutische vertegenwoordigers die proberen om hen om hun medicijnen voor te schrijven. Deze vertegenwoordigers kennen geneesmiddelen die worden geassocieerd met korting programma. Grote fabrikanten zoals GlaxoSmithKline bieden kortingen of gratis, als u in aanmerking komt voor het programma.

Kortingskaarten

Zoeken op het Internet. Discount drug programma's en korting recept kaarten zijn beschikbaar op het internet. Deze kaarten zijn vaak gratis en financiële informatie is niet vereist; deze kaarten zijn bruikbaar bij de grote drug retailers. CVS, Walgreens en Rite-Aid deelnemen aan dergelijke programma's. Als u een programma niet online kan vinden, contact op met uw apotheker. Hij zal in staat zijn om u te vertellen of zijn apotheek neemt deel aan een dergelijk programma en hoe u een kaart aan te vragen.