Prenatale Massage Scholen

Prenatale Massage Scholen

Prenatale bericht wordt ook wel zwangerschap bericht. Professionele massage beoefenaars leren de vaardigheid zowel om massage therapie te oefenen op zwangere cliënten en deze techniek om anderen te onderwijzen. Sommige scholen onderwijzen koppels de techniek van prenatale massage samen. Zwangerschapsmassage kan zulke gunstige fysieke gevolgen voor de zwangere vrouw als pijn verlichting te bieden. Veel massage scholen of universiteiten hebben gespecialiseerde cursussen in prenatale massage. Sommige alternatieve gezondheid scholen bieden ook prenatale massage cursussen.

Cursus Inhoud

Massage therapeuten moeten leren hoe om veilig te werken met zwangere vrouwen. Holistische geneeskunde, met die massage therapie is aangesloten, houdt in het geven van aandacht aan de mens als geheel. Een complete cursus in de zwangerschap massage therapie zal de fysieke technieken van massage, alsook de fysiologische en psychologische aspecten van de zwangerschap, volgens de Boulder College of Massage Therapy. Studenten leren hoe ze de zwangerschap problemen die massage kan een contra-indicatie, maar ook hoe om te positioneren en drapeer een zwangere klant ter plaatse.

Massage Scholen

Massage scholen in de Verenigde Staten bieden uitgebreide programma's die een breed scala van massage technieken en gespecialiseerde niches bevatten. De technieken en de kennis die nodig is voor prenatale massage worden ook behandeld in veel van deze geaccrediteerde scholen. Als u van plan bent in te schrijven in een diploma of certificaat programma, onderzoek het curriculum om te zien of het beschikt over prenatale massage therapie en in welke mate. Bel de school en een adviseur, die u meer informatie kan geven spreken. Uitgebreide massage schoolprogramma's zorgen voor een diploma in de professionele massage therapie na voltooiing. Terwijl de termijnen voor de verschillende cursussen variëren, veel scholen bieden een 12 tot 15-maand diploma programma. Financiële hulp en beurzen beschikbaar kunnen zijn.

Massage Scholen met cursussen voor Koppels

Sommige hogescholen en massage scholen bieden cursussen specifiek voor prenatale massage dat paren aan te moedigen om samen te wonen. Het doel is om de mate technieken van de zwangerschap massage te leren. De partner kan dan een steun aan de aanstaande moeder in de hele zwangerschap. Een massage school die prenatale massage leert zal hands-on sessies in deze specifieke tak van massage therapie.

Verwante Studierichtingen

Sommige colleges van alternatieve geneeskunde bieden cursussen in prenatale massage therapie ook. Alternatieve therapieën in verband met prenatale massage hydrotherapie, acupressuur en reflexologie, een techniek van masseren of manipuleren van de voeten voor therapeutisch voordeel voor het hele lichaam.