Prascion voor Acne

Prascion voor Acne

Artsen schrijven Prascion en Prascion RA voor de behandeling van verschillende huidaandoeningen, zoals rosacea, seborrheic dermatitis en acne. Prascion De belangrijkste werkzame bestanddelen zijn natriumchloride sulfacetamide en zwavel. Natrium sulfacetamide fungeert als een antibacterieel middel. De verbinding doodt acne-veroorzakende bacteriën en wist-acne-gerelateerde infecties. Zwavel fungeert als droogmiddel, waardoor de huid aan te moedigen af ​​te werpen dode huidcellen en het genereren van nieuwe groei.

Geschiedenis

Prascion bevat de werkzame stof sodium sulfacetamide. Vóór de ontdekking van penicilline, artsen bleek natrium sulfacetamide bacteriële infecties allerlei behandelen. Vandaag, artsen voorschrijven natrium sulfacetamide voor slechts kleine infecties en irritaties van de huid.

Gebruik

WebMD adviseert gebruikers van Prascion reinigingsmiddel om hun gezicht grondig te wassen met een milde zeep vóór het aanbrengen. Terwijl het gezicht is nog nat Breng een ruime laag van de medicatie. Massage in het gezicht een schuim wordt gevormd. Daarna spoel grondig met het geneesmiddel. -Prascion medicinale wegwerpreinigingsdoeken de gebruiker niet nodig om het gezicht vóór gebruik te reinigen. Neem contact op met uw arts voordat u Prascion voor gespecialiseerde instructies.

Side Effects

Sommige gebruikers van Prascion een allergische reactie optreedt. Allergische reacties variëren van huiduitslag en jeuk tot ademhalingsproblemen en duizeligheid. Andere bijwerkingen zijn vermoeidheid, geelzucht, pijnlijke gewrichten en blauwe plekken gevoeligheid. Huid absorbeert natrium sulfacetamide. Daarom risico van bijwerkingen toeneemt met overmatig gebruik van de medicatie.

Interacties

Huid producten die zilversulfadiazine interactie met Prascion. Het gebruik van deze verbindingen tezamen kunnen leiden tot negatieve effecten. Producten die zilversulfadiazine bevatten Silvadene en Thermazene. Neem contact op met uw arts en bespreek eventuele andere recept of over-the-counter geneesmiddelen en supplementen die u neemt om mogelijke negatieve interacties te voorkomen.

Prascion RA Version

Prascion RA bevat zonnebrandcrème en natrium sulfacetamide. De opname van zonnebrandcrème beschermt de huid tegen zonnebrand, huidkanker en andere huidreacties. Fabrikanten plan Prascion RA op de huid blijven gedurende de dag, in tegenstelling Prascion reinigingsmiddel, dat de gebruiker onmiddellijk moeten wassen.