Post-Schurft Behandeling

Zodra u de benodigde medische behandeling naar een schurft besmetting te elimineren hebben toegepast, wordt uw werk slechts gedeeltelijk gedaan. Post-schurft behandeling bestaat niet alleen uw lichaam, maar ook je persoonlijke spullen en huiselijke omgeving, die nodig is om uw comfort te garanderen en te voorkomen dat herbesmetting.

Post-behandeling Jeuk: wat veroorzaakt het?

Als u zijn gediagnosticeerd met een schurft infectie heeft, zal uw arts een actueel lotion voorschrijven zoals permethrine of Crotamiton. Als u deze toepassing volgens de instructies van uw arts en laat ze op de juiste tijd (meestal acht uur), moet schurft mijten en hun eieren worden gedood. Echter, na de behandeling jeuk is gebruikelijk als de resterende ontlasting achtergelaten door de dode mijten blijft een allergische reactie op de huid veroorzaken. Nabehandeling jeuk kan duren voor een week of zelfs langer.

Post-Treatment Remedies

Een eenvoudige reis naar uw hoek drogisterij kan u helpen te pakken na de behandeling jeuk en huiduitslag. De Mayo Clinic raadt u aan Calamine lotion om de getroffen gebieden om de symptomen te verminderen. Bovendien, onderdompelen in koud water of het toepassen van een koel, vochtig washandje op je huid kan ook nuttig zijn. Uw arts kan ook adviseren het gebruik van een mondelinge over-the-counter antihistaminicum totdat de symptomen verdwijnen. Als krassen heeft geresulteerd in geïnfecteerde zweren, kan u een recept antibiotica nodig.

Het behandelen van persoonlijke items

Iets dat je in contact komt met drie dagen voordat u een actueel scabicide gebruikt zijn gekomen moeten worden behandeld, als de schurft mijten kunnen leven voor een korte duur, zonder een menselijke gastheer (ongeveer drie dagen). Dit geldt ook voor kleding, beddengoed, handdoeken, sjaals, handschoenen, ondergoed - iets dat direct contact met de huid heeft gehad. Wasbare artikelen moet gewassen worden in warm water en zeep en droog op hoog vuur. Iets dat niet kan worden gewassen, zoals jassen, wollen jassen en kussens, moet in plastic zakken of containers worden geplaatst en buiten uw eigen opgeslagen voor een paar weken.

Behandel anderen

Het informeren van anderen die mogelijk een risico voor schurft, omdat ze in nauw contact met u gekomen is moeilijk, maar noodzakelijk als schurft is een besmettelijke ziekte. Volgens de Mayo Clinic, de behandeling is het meest effectief wanneer alle gezinsleden worden behandeld voor schurft tegelijkertijd. Schurft wordt meestal opgelopen door seksueel contact in de volwassen populatie, dus je moet iemand met wie je intiem zijn geweest op de hoogte, zodat ook zij kunnen direct medische hulp te ontvangen.

Wat als jeuk blijft bestaan?

Als jeuk blijft bestaan ​​voor twee tot vier weken na de eerste behandeling, de Centers for Disease Control adviseert uw arts te raadplegen. U kan nodig zijn om de scabicide reapply oorspronkelijk voorgeschreven, of uw arts kan een sterkere actueel medicatie voorschrijven, zoals lindaan.