Post-nasal drip Over the Counter Behandeling

Post-nasal drip Over the Counter Behandeling

De neus kan geblokkeerd worden om verschillende redenen. Sinus ontsteking is een belangrijke oorzaak van post nasale drip. Wanneer de neus zwellen de sinussen gezwollen en geïnfecteerde die leidt tot verstopte neus die niet goed uitlekken zijn. Bovendien aandoeningen zoals allergieën en luchtweginfecties zijn ook verantwoordelijk voor sinus verstopping die leidt tot neusafscheiding plaatsen. Er zijn een aantal producten over de toonbank die effectief zijn in de behandeling van post nasal drip zijn.

Nasale Structuur

De structuur van de neus werkt als een barrière tussen buiten verontreinigingen en de ademhaling passage. Slijm in de neus kan de werking van de luchtwegen door het houden van de doorgangen vochtig en gesmeerd. De sinussen een deel van de neusholte die bestaan ​​uit vier kamers. Wanneer deze kamers verstopt raken een aandoening bekend als rhinitis kunnen ontwikkelen waardoor overproductie van slijm en congestie van de sinus holten die tot neusafscheiding plaatsen.

Medicijnen

Wanneer er een ophoping van slijm uit de nasale passages die leiden tot de keel kan veroorzaken slijm te druppelen uit de achterkant van de neus naar de keel, wat leidt tot zere keel en hoesten. Neusafscheiding volgens Medicine Net, kan worden veroorzaakt door beschadiging van normale slijmafscheidingen. Wanneer het slijm opbouwt en wordt gevangen, kan het niet goed duidelijk door de neus en afvoeren uit de achterkant van de neusholte in de keel veroorzaken aanhoudende hoest en maagklachten. Twee soorten medicijnen gebruikt in combinatie werken vaak het beste om neusafscheiding elimineren. Decongestiva werk op te drogen slijm en laat het uitlekken door vernauwen de bloedvaten in de neus, die aanzienlijk kunnen verminderen post nasale drip. Expectorantia los en dun slijm, zodat het gemakkelijker wordt uitgestoten.

Neussprays

De Mayo Clinic bevat een breed scala van geneesmiddelen die kunnen werken om neusafscheiding waaronder decongestiva en orale medicatie te behandelen. Sommige vloeibare decongestiva bevatten Afrin (oxymetazoline) en neo-synephrine (fenylefrine). Deze over de toonbank neussprays werken om slijm opbouw en ontsteking die helpt de sinussen uitlekken verlagen. Een oplossing van zout en water gebruikt om de neus te spoelen is soms effectief voor lichte gevallen van neusafscheiding en heeft niet dezelfde schadelijke bijwerkingen van sommige medicijnen over de toonbank te hebben.

Orale medicatie

In de loop van de mondelinge counter geneesmiddelen die helpen bij het verminderen sinus zwelling die kan leiden tot nasale drip posten omvatten die pseudo-efedrine bevatten, zoals Sudafed. Deze medicatie droogt neusholtes door bloedvat vernauwing. Een ander over de toonbank oraal medicijn dat pseudo-efedrine bevat is Drixoral. Mucinex is een over de toonbank medicatie die neusafscheiding verlicht door het opdrogen van overtollig slijm dat leidt tot overmatige opbouw in de neusholten en losdraaien beïnvloed slijm ophoping. Mucinex bevat zowel Guaifenesine, een slijmoplossend en pseudo-efedrine. De slijmoplossend helpt te breken congestie dus het gemakkelijker discharged.Some andere producten over de toonbank dat Guaifenesine bevatten zijn Humibid en Robitussin kan zijn.

Side Effects

Deze medicijnen mogen niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap of tijdens het voeden, omdat ze kunnen passeren via de bloedbaan of moedermelk en schadelijk zijn voor een foetus of baby zou kunnen zijn. Bovendien, de drugs zijn niet voor mensen die een hoge bloeddruk of diabetes, en kon een schildklier aandoening verergeren. Orale decongestiva zijn geassocieerd met onregelmatige hartslag en glaucoom ook. Neussprays moet worden gebruikt voor niet meer dan 3 dagen, omdat ze verslavend kunnen worden en leiden tot chronische congestie met overmatig gebruik.