Post-Menopauze Overmatig Estradiol Symptomen

Menopauze is een natuurlijk proces van ontwikkeling van een vrouw in leven. Deze verandering treedt meestal op bij vrouwen tussen de leeftijden van 45 en 55. De symptomen van de menopauze zijn afhankelijk van hormonale schommelingen. Overmatige hormoonproductie van estradiol bij postmenopauzale vrouw kan verschijnen als stemmingswisselingen, prikkelbaarheid en angst.

Oorzaken

Menopauze wordt veroorzaakt door de veranderingen in de niveaus van de hormonen progesteron en oestrogeen. De eierstokken produceren minder na verloop van tijd. Postmenopauze wordt veroorzaakt door de afwezigheid van de menstruatie een jaar. Zwangerschap is niet langer een risico na deze tijd. Chirurgische en medische behandelingen veroorzaken menopause worden aangeduid als "chirurgische menopauze." Ovariële verwijdering kan een plotselinge daling van de oestrogeenspiegels veroorzaken. Chemotherapie en anti-oestrogeen medicijnen zijn andere voorbeelden die de ongewenste daling van oestrogeen, met als gevolg menopauzale symptomen ernstiger dan wanneer het lichaam mag langzaam passen.

Symptomen

Menstruatie kan plotseling of geleidelijk te stoppen te stoppen in de tijd, en word een onregelmatige stroom of frequentie. Dit kan gebeuren voor een tot drie jaar voor volledige stopzetting. Meer voorkomende symptomen zijn opvliegers, nachtelijk zweten, slapeloosheid en hartkloppingen. Andere symptomen kunnen zijn van seksuele disfunctie gerelateerd aan vaginale pijn of desinteresse, stemmingswisselingen of vergeetachtigheid, en pijn of pijn in de gewrichten. De betekenis van de symptomen onderscheiden van het niveau van progesteron en oestrogeen. Overmatige estradiol symptomen bij postmenopauzale vrouwen kan presenteren als stemmingswisselingen, waterretentie, gewichtstoename in de trendy buurt en fibrocystic borsten. Baarmoeder bloeden veranderingen en schildklierdeficiëntie kunnen eveneens worden waargenomen.

Test

Estradiol is een proef artsen om hormonale veranderingen bij vrouwen meten. Estradiol is de belangrijkste vorm van oestrogeen in het vrouwelijke lichaam. Het wordt geproduceerd in de eierstokken, bijnierschors en ook de placenta. Artsen kunnen vertellen of een vrouw menopauze of postmenopauze het bedrag in de bloedstroom. Normale resultaten voor vrouwen voor de menopauze zijn 30-400 pg / ml en postmenopauzale vrouwen moeten binnen 0 tot 30 pg / ml.

Behandelingen

Zoals menopauzale symptomen variëren van vrouw tot vrouw, zo ook de behandelingen. Bespreken wat het beste is voor je lichaam moet gebeuren met uw zorgverzekeraar. Menopauze veroorzaakt door een chirurgische behandeling mogelijk exclusief dezelfde behandeling als de menopauze gebracht op natuurlijke wijze. Hormoonvervangende therapie, kan natuurlijke remedies, zoals veranderingen in levensstijl of supplementen nuttig zijn.

Waarschuwing

Vertel uw arts over eventuele medicijnen die u voorafgaand aan het nemen van hormonale testen. Oestrogenen en anticonceptiepillen kunnen de resultaten beïnvloeden. Follow-up met een abnormale resultaten. Neem contact op met uw arts als u last krijgt 12 opeenvolgende maanden van amenorroe en plotselinge vaginale bloeden of spotting optreedt.