Post Carpal Tunnel Surgery Problem

På grund av belastningsskador, den carpal ligament i handleden för vissa individer blir svullen och constricts mediannerven. Denna förträngning orsakar smärta och domningar i samband med karpaltunnelsyndrom. Karpaltunnelsyndrom kirurgi är en operation där en läkare skär genom denna ligament att frigöra kompression av medianusnerven. Medan operationen lindrar symptomen hos vissa människor, kan det finnas problem efter operationen.

Ärrbildning

Snittet som är gjord för att avskilja den karpalligamentet kan gå från mitten av den handflata i handledsområdet. I vissa, snittet lämnar ett ärr, som kan vara extremt känslig. Den ärrvävnad kan också begränsa rörligheten i handleden, samt potentiellt orsaka framtida kompression av medianusnerven.

Sensation

Individer som har gått igenom karpaltunneln kirurgi, även känd som släppoperation öppen, kan uppleva en förlust av känsel i sina händer, eller nedsatt handstyrka. Den domningar eller svaghet kan vara tillfällig eller permanent resultat från karpaltunneln operation. Patienterna gynnas ofta av rehabiliteringsövningar för att bekämpa denna biverkan.

Rehabilitering

Karpaltunnelsyndrom kirurgi inte omedelbart bota sjukdomen och kräver arbete på den del av patienten. Efter karpaltunneln operation återhämtar individer som krävs för att gå igenom rehabilitering för att säkerställa en framgångsrik läkning av operationsstället. Under rehabiliteringsperioden, är de skyldiga att utföra hand-och finger sträckor, begränsa rörelse av handleden och undvika att lyfta tunga vikter. Trots rehabilitering, måste individer som återhämtar sig efter karpaltunneln operation ofta byta karriär för att undvika aktivitet som utlöste deras Carpal tunnel problem.

Nervskada

Under operationen görs ett snitt för att avskilja karpalligamentet, som innehar mediannerven och senor av handen. Beroende på det faktum att mediannerven är ganska nära den karpalligamentet, är det möjligt för läkaren att skada nerven under förfarandet. Dessa skador kan leda till permanent förlust av känsel eller styrka i handen.

Returnera Symptom

När karpalligamentet har brutit under operation, kommer det normalt att växa ihop igen. I många fall karpaltunneln återgår till samma storlek den hade innan operationen, vilket resulterar i en återgång av de karpaltunnelsyndrom symtom. Det är också möjligt för ärrvävnad i karpalligamentet att resultera i ett framknä tunnel med en mindre diameter och ännu mer allvarliga symptom än fanns före operationen.