Positieve houding Oefeningen

Positieve houding Oefeningen

Moeilijke tijden worden beter behandeld door mensen die houden van een positieve houding, volgens SelfGrowth.com. Het creëren van een positieve houding helpt u om elke dag te begroeten als een nieuwe keuze en een nieuw begin. Met een goed plan en toewijding, kunt u een meer positieve houding met oefeningen te bereiken.

Gebruik alleen positieve woorden

Wanneer we spreken, RN Centraal adviseert u alleen positieve woorden te gebruiken. Jezelf te vertellen "Ik kan niet" zal alleen ontmoedigen u van het bereiken van doelen. In plaats daarvan concentreren op de positieve alternatieven en wat je "kan" doen. Elimineer de negatieve woorden uit je dagelijkse woordenschat om uw houding ten opzichte van jezelf te verbeteren. Verder, probeer het toevoegen van woorden die kracht en het succes op te roepen om uw toespraak. Concentreren op sterke, positieve woorden zullen nieuwe verbindingen mentaal te smeden om positieve concepten.

De praktijk van de Bevestiging

Elke dag, herhaal een positieve zin om jezelf. RN Centraal suggereert zinnen als "Ik verdien het om gelukkig te zijn" of "Ik ben liefde waard." Wat uw doelen of verlangens in het leven, maken deze de centrale focus van je dagelijkse affirmaties. Herhaal deze bevestiging gedurende de dag, zeker als je het gevoel negatieve gedachten of gevoelens worden jouw kant op.

Vergeven, vergeten en geven krediet

Iedereen maakt fouten, maar een positieve houding woont niet op fouten uit het verleden. In plaats daarvan, vergeef jezelf voor eerdere fouten, analyseren om te zien wat er mis ging en van hen leren. Als je eenmaal positieve manieren om te verbeteren, of die acties van jou correct waren in een slechte situatie, vergeet het maar en verder gaan hebt geïdentificeerd.

Aan de andere kant, als je iets echt goed doen, geef jezelf het krediet die u verdient. Het bereiken van een gelukkig evenwicht waar je kunt leren van fouten aan de toekomst te verbeteren en te vieren die verwezenlijkingen u te bereiken, zal uw houding veel positiever te maken.

Dagelijks Meditatie

Neem de tijd om dagelijks te mediteren om je mentale houding te verbeteren. Neem 20 tot 30 minuten per dag om rustig te zitten, duidelijk uw geest en zich richten op positieve gedachten. Mark uit de kalender elke dag om je voortgang in kaart te brengen en gemotiveerd te blijven. Na verloop van tijd, zal de tevredenheid afgeleid van deze dagelijkse meditaties je dedicated houden.

Visualiseer uw doelen

Tijdens het mediteren, kunt u werken aan uw visualisatietechnieken. Sluit je ogen en echt zien de doelen die je hoopt te bereiken. RN Central zegt dat het afbeelden van wat je wilt bereiken kan een grote motivatie hulpmiddel zijn.

Zodra je kunt visualiseren waar je naartoe wilt, denken aan manieren om actie te ondernemen en te krijgen om dat doel. Probeer de stappen tussen het heden en je toekomst visie te visualiseren. Denk na over waarom je wilt wat je wilt, hoe je het kan krijgen, en waarom je verdient het.