Positief Denken Spelletjes

Positief Denken Spelletjes

Positief denken spellen bevorderen van een gevoel van welzijn wanneer de denker is de controle over zijn gedachten. De eerste stap om positief denken is zich bewust van de destructieve of negatieve gedachten in het achterhoofd te worden. Het controleren en vervangen van negatieve gedachten door positieve verhoogt iemands algehele geluk en geestelijke gezondheid. Invoering en het beoefenen van positief denken kan zijn af te leiden en constructief wanneer gespeeld als een spel of activiteit.

Lofrede

Hoewel het lijkt misschien morbide om een ​​persoonlijke grafrede te schrijven, wordt deze activiteit vaak gebruikt om aandacht te vestigen op de sterke punten van een persoon. De tijd nemen om na te denken door middel van prestaties, successen, prestaties, goede eigenschappen en kwaliteiten helpt een persoon focus op de positieve aspecten van haar leven. Deze activiteit gaat niet over de morbiditeit van de dood, maar de levendigheid van het leven.

Groep Bevestiging

Één groepslid een oordeel dat kan worden bestreden, maar dit spel is het tegenovergestelde van debatteren. In plaats van te proberen om de mening te weerleggen, de groep versterkt en verbetert het advies. De persoon die het aanbieden van een advies zal zich gesteund voelen, gewaardeerd en dat anderen luisteren. De rest van de groep verandert elke weerleggingen om positieve versterkingen.

Compliment Circle

Verzamel een groep in een cirkel. Een persoon moet beginnen en complimenteren de persoon links van hem. Verder rond de cirkel zo vaak als gewenst. Dit spel kan vele malen worden gedaan met mensen in verschillende posities in de cirkel.

Will Power

Dit spel kan alleen of met anderen. Hardop zeggen dingen die zullen worden gedaan. Focus op het veranderen van gedachten van twijfel aan zichzelf en ontmoediging. Bijvoorbeeld, als het maken van vrienden is moeilijk, herhaal positieve affirmaties die zal leiden tot kleine successen als zeggen, "hallo" om onbekende mensen. Vervangen, "Het zal niet gebeuren," met "Het zal gebeuren."