Positief Denken Activiteiten

Positief denken helpt bij stress management. Een positieve houding getoond gezondheidsvoordelen, zoals het verminderen van het risico op hartziekten en verlagen van het risico van depressie. Een persoon met een positieve instelling wordt beschouwd als een optimist en een persoon met een negatieve houding wordt geacht een pessimist. Negatief denken kan worden omgezet in positief denken. Het ontwikkelen van een positieve houding is een proces dat tijd en oefening neemt als het gaat om het creëren van een nieuwe gewoonte. Er zijn vele activiteiten die kunnen worden gedaan om een ​​positieve houding te bevorderen.

Journaling

Journaling is de praktijk van uw gedachten op papier. Als journaling, schrijf alsof u een gesprek met jezelf. Noteer je emoties, wat je stoort en wat uw reacties zijn te dingen. Noteer alles wat in je opkomt. Dingen opschrijven van fungeert als een bevrijding en biedt perspectief. Probeer je te focussen op de positieve aspecten en de eerdere prestaties. Journaling hoeft niet netjes en goed geschreven te zijn; een tijdschrift is privé en persoonlijk en is niet bedoeld om gezien te worden door anderen.

Associëren met positieve mensen

Affiliate jezelf met positieve en vrolijke mensen. Mensen zijn vaak het gevolg van hun omgeving en je omringen met positieve mensen zullen een positief effect hebben. Negatieve mensen proberen om je naar beneden en wanneer mogelijk slepen, vermijd tijd doorbrengen met mensen die een negatief effect op je hebben. Maak er een gewoonte van om te praten met positieve mensen. Op zoek gaan naar positieve relaties op het werk en met je familie. Wanneer je jezelf omringen met enthousiaste en ondersteunende relaties, zal je pick-up hun houding en kracht winnen om uw eigen dromen na te streven. U heeft de mogelijkheid om te beslissen wie je tijd doorbrengen met.

Positieve affirmaties

Positieve affirmaties zijn korte upbeat uitspraken die kunnen worden herhaald of links op notities waar ze het vaakst zal worden gezien, zoals de koelkast of op een bureau op het werk. Affirmaties moet optimistisch zijn, in de tegenwoordige tijd en iets dat je op zoek bent naar zeggen. Houden ze kort maakt ze eenvoudiger om te herinneren en te reciteren.

Positieve affirmaties tegenspreken negatieve gedachten. Mits goed gebruikt, affirmaties afweren negatieve gedachten. Affirmaties zijn niet alleen herhaling. Affirmaties zijn een manier om steeds meer aandacht van je dagelijkse gedachten en woorden.

Vind Humor

Laat u lachen, vind humor in de eenvoudige dingen en plezier hebben. Dingen niet te serieus te nemen en te leren om te lachen om jezelf. Mensen genieten van het gezelschap van anderen die humor te vinden in genante momenten. Lachen helpt om stemmingen te verheffen. Als je merkt dat je met negatieve gedachten, lees grappen, bekijk een komedie of gewoon gedragen zich soms dom. Medische studies tonen aan dat lachen helpt om stress te verminderen. Een recente studie in The Journal of Primary Prevention bleek dat deelnemers die lachte gedurende 15 minuten per dag gedurende drie weken hadden een toename van optimisme en positieve emoties.

Praktijk Dankbaarheid

Het tellen van je zegeningen is een ander positief denken techniek. Iedereen heeft iets om dankbaar voor te zijn. Vraag jezelf af wat je bent dankbaar voor, of het is het hebben van onderdak, kleren op je rug, kinderen of uw gezondheid. Maak een lijst van dingen die je bent dankbaar voor en schrijf ze op. Focus op wat je wel en niet op wat je niet hebt. Voordat je naar bed gaat of wanneer u het gevoel naar beneden, trek de lijst en bekijk je zegeningen. Een andere manier om dankbaarheid te oefenen is om mensen die je geholpen in je leven te danken.