Portfolio Dieet om cholesterol te verlagen

De portefeuille dieet is een voeding plan dat zich richt op het consumeren van lage cholesterol voeding, in tegenstelling tot hun hoger-cholesterol tegenhangers. Het dieet is gebaseerd op de theorie dat, hoewel geen van deze voeding substituties trekken veel gewicht zodanig, als ze allemaal gecombineerd dagelijks ze kunnen aanzienlijk lager cholesterolgehalte en afhankelijkheid van een patiënt op cholesterol medicijnen verminderen. Als u overweegt dit voedingsplan, is het belangrijk om eerst een arts te raadplegen. Het gebruik van cholesterolverlagende medicijnen niet beëindigen zonder toestemming van een arts.

Het maken Vervangingen

De portefeuille dieet is een vegetariër, zuivel-vrij eten plan dat het gebruik van kleverige oplosbare vezels aan slechte cholesterol te verlagen bevat. Het richt zich op het elimineren van de belangrijkste bronnen van verzadigd vet in een gemiddeld dieet, en omdat dat het plan is eerder beperkt. Het roept voor de deelnemers om alle vlees en zuivel met soja alternatieven, zoals vegetarische burgers en sojamelk vervangen. Daarnaast wordt alle boter en margarine verlaten ten gunste van margarine spreads verrijkt met plantensterolen.

De rol van vezel

De sleutel tot het maken van de portfolio dieet werk is om items die oplosbare vezels verbruikt. Oplosbare vezels verlaagt bloedcholesterol voorkomt de absorptie van cholesterol door de darmwand. Zoals de kleverige vezels door het spijsverteringskanaal beweegt, het zuigt cholesterol uit de voeding en maakt het mogelijk om vrij te komen uit het lichaam als afval.

Wat te eten

De portefeuille dieet vereist dat deelnemers voedingsmiddelen rijk aan oplosbare vezels bij elke maaltijd eten. Dergelijke voedingsmiddelen zijn die met haver en haverzemelen, gerst, aubergine, okra en peulvruchten. Beoefenaars van de portefeuille dieet worden ook geïnstrueerd om noten (het vaakst, rauwe amandelen) verbruikt. Naast deze dieet aanpassingen, moeten deze aan de portefeuille dieet ook drie dagelijkse doses van een oplossend vezel supplement, zoals Metamucil.

De Diet's History

De portefeuille dieet plan is ontwikkeld en getest door Dr. David Jenkins van de Universiteit van Toronto. De studie, die werd gesteund door de Almond Board of California, Unilever (een maker van-plantensterolen verrijkte spreads) en Canadese food distributeur Loblaw onderzocht het effect van de portefeuille dieet op hoog cholesterolgehalte in het bloed. De deelnemers kregen het advies om de portefeuille dieet richtlijnen ofwel precies of zo dicht als ze konden volgen. Veel van degenen die nauwkeurig gevolgd de portefeuille dieet plan zag een verlaging van de LDL (slechte) cholesterol van 20 procent of meer. Degenen die een aangepaste portfolio dieet volgden zagen een mildere daling van het LDL-cholesterolgehalte. HDL (goed) cholesterol geen van beide groepen werd beïnvloed door hun dieet.