Pore ​​Cleaning Tools

Pore ​​Cleaning Tools

Er is een overweldigende hoeveelheid huidverzorgingsproducten, gereedschappen en regimes die beloven om olie, hydrateren of helder, en alles zoveel mogelijk te beperken in tussen. Verstopte poriën zijn een grote zorg voor veel tieners en volwassenen.

Reinigingsmiddelen en maskers

Benzoylperoxide en salicylzuur worden vaak gevonden in reinigingsmiddelen ontworpen om de poriën te verwijderen, omdat ze lossen vuil en ontdoen poriën van olie en talg die puistjes veroorzaakt. Over-the-counter reinigingsmiddelen bevatten zo veel als 2,5 procent van dit spul. Hogere niveaus, 5 tot 10 procent, zijn verkrijgbaar op recept van uw dermatoloog. Veel reinigingsmiddelen speciaal samengesteld om de poriën te reinigen ook de huid met kleine kralen of natuurlijke stoffen zoals gemalen walnoot shell exfoliëren.

Op basis van klei maskers worden gebruikt om duidelijk en draai poriën. Maskers aangeprezen voor hun poriën clearing kracht bevatten ook eucalyptus, munt of andere natuurlijke samentrekkende eigenschappen gebruikt om diep reinigen en verfrissen de huid.

Pore ​​Strips

Biore pionier in de porie strip innovatie met zijn plakkerige strips ontworpen voor gebruik in de "T-zone." Met ingrediënten zoals toverhazelaar, bekend om zijn samentrekkende eigenschappen, de strips gaan op de huid nat, blijven gedurende 10 tot 15 minuten om een ​​sterke band te creëren, en los komen, trekken vuil, olie en mee-eters uit de poriën.

Comedondrukker

Double-ended mee-eter verwijderaars halen mee-eters uit de huid met behulp van druk. Deze tools zijn van metaal en hebben een kleine ei-vormige openingen aan beide uiteinden; een is iets groter dan de andere en ontworpen voor gebruik op grote oppervlakken. Fabrikanten van Tweezerman en Revlon.

Suction Device

Er zijn op batterijen werkende apparaten die zuigkracht tot diep reinigen poriën geprijsd op $ 25 of meer te gebruiken vanaf 2010 Panasonic produceert een model dat een fijne waternevel sproeit op de huid om de zuigkracht dat trekt vuil en olie van de huid te verhogen. Deze porie reinigingsmiddelen zijn verkrijgbaar bij veel retailers, maar zijn niet zo gemakkelijk verkrijgbaar als reinigingsmiddelen, porie strips en mee-eter verwijderaars.