Pompelmoespittenextract voor de ziekte van Lyme

Pompelmoespittenextract voor de ziekte van Lyme

Grapefruitpittenextract is gebruikt door patiënten van Lyme. Het heeft natuurlijk antibioticum acties die bacteriën kunnen doden. Ziekte van Lyme wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van de Lyme-borreliose. De infectie begint met de beet van een teek die eerder heeft gebeten een geïnfecteerde herten. De ziekte is genoemd naar de stad van Lyme, Connecticut, waar de ziekte voor het eerst opgedoken.

Over de ziekte van Lyme

Symptomen voortgang van huiduitslag tot griepachtige symptomen. Chronische symptomen lijken artritis en gevallen zijn gemeld in de hele wereld, in de Verenigde Staten, Azië en Europa.

Behandeling van de ziekte van Lyme met antibiotica en GSE

Lyme is moeilijk te behandelen, omdat de infectie veroorzaakt neurologische en spieraandoeningen. Een behandeling met antibiotica wordt meestal aanbevolen. Grapefruit zaad en andere immuunsysteem stimuleren voedingsstoffen versnellen het genezingsproces door het stimuleren van de immuniteit.

Grapefruit Seed Ingredients

Grapefruit zaden, ook wel GSE bevatten hesperitin, resveratrol en naringenine die bioactieve flavenoids zijn. Ze hebben antimicrobiële actie in flavenoids anti-microbiële werking, waardoor zij bacteriën en schimmels doodt. De grapefruit zaad extract is antibiotica evenals antifungale.

GSE Actie

Grapefruitpittenextract werkt door het doden van de bacteriën die de ziekte van Lyme veroorzaken. heeft een bittere smaak. Het wordt verkocht als een vloeistof. Volg de aanwijzingen op de fles voor dosering. Volgens Dr Louis Parish, onderzoeker voor het Dept. of Health and Human Services, Public Health Service, Food and Drug Administration, GSE even effectief is als andere geneesmiddelen die gebruikt worden om Lyme ziekteverwekkers te doden.

Waarschuwing

Ga naar een dokter als u denkt dat u besmet met de ziekte van Lyme. De eerste indicator is een kleine rode zwelling op de plaats van een tekenbeet, gevolgd door een uitslag.