Pols tendinitis Behandeling

Tendinitis verwijst naar een ontsteking van de pezen. Tendinitis komt vaak voor als gevolg van herhaalde bewegingen in activiteiten zoals sporten, typen, met behulp van een computermuis of naaien. Als u dezelfde polsbeweging te herhalen tijdens het uitvoeren van het werk, kan het je pezen meer kans om te worden ontstoken maken. Veel voorkomende symptomen van de pols tendinitis zijn pijn, stijfheid, starheid, ontsteking en zwelling. In ernstige gevallen, moet u uw arts raadplegen. Anders kan een aantal eenvoudige huismiddeltjes helpen verlichten van de aandoening.

Immobilisatie

De eerste stap in de behandeling pols tendinitis is de activiteit die het ontstoken en immobiliseren de pols staken. Dit voorkomt verdere verwonden en kan ook bijdragen tot het verminderen van de ontsteking. U kunt een pols spalk of een gipsverband te gebruiken, of je kunt de pols en duim tape. U kunt ook gebruik maken van aas bandages. Het is belangrijk om je pols te verheffen nadat u het hebt geïmmobiliseerd. (Prop een kussen daaronder tijdens het slapen.)

Ice Het

Ice is een natuurlijke anti-inflammatoire. Het helpt de zwelling te verminderen en helpt ook met pijn. Gebruik een zak ijs voor ongeveer 20 tot 30 minuten om de paar uur voor ten minste de eerste paar dagen. Als u niet beschikt over een zak ijs, proberen met behulp van een zak bevroren erwten.

Medicijnen

Neem een ​​niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen of NSAID, zoals ibuprofen. Zorg ervoor dat u niet meer dan de aanbevolen dosis. Als uw pijn ernstig is, kan uw arts sterkere medicijnen voorschrijven en kan ook aan cortisone-injecties.

Fysiotherapie

U kunt ervoor kiezen om een ​​fysiotherapeut te helpen nieuwe technieken te leren van de beweging die beter geschikt is voor uw pols zijn te zien. Als je sport spelen, zult u merken dat uw schade werd veroorzaakt door bepaalde repetitieve activiteiten. Uw therapeut kan u gezonder methoden van bewegingen. Het is belangrijk om niet om de sport te spelen of het uitvoeren van de activiteit die je pols gewond totdat je pijn is weg en je pols is genezen.

Preventie / Oplossing

Naast de ontwikkeling van nieuwe technieken van de beweging, het voorkomen van tendinitis zich opnieuw voordoet kan zo simpel zijn als stretching uw pols voorzichtig alvorens met activiteiten. Echter, de pols op een manier dat het pijn doet niet te rekken; Als u pijn voelt, stop dan onmiddellijk. Probeer het buigen van de pols zachtjes in een richting die voor u comfortabel zijn. U kunt ook proberen het draaien van de pols rond langzaam.