Pollen Cure

Pollen Cure

Een allergie verwijst naar uw lichaam de reactie van het immuunsysteem op een onschadelijke stof, genaamd een allergeen. Pollen is een gemeenschappelijk allergeen. Hoewel er geen remedie voor pollen allergieën, kunt u stappen ondernemen om te voorkomen en te behandelen uw allergieën te nemen.

Het vermijden van Weed Pollen

Ambrosia, alsem en andere onkruiden produceren stuifmeel van augustus-september (op het noordelijk halfrond). Vermijd onkruid pollen door een verblijf in in de ochtend en het houden van uw ramen gesloten.

Het vermijden Boompollen

Bomen in het noordelijk halfrond vrijkomen van stuifmeel van januari tot juni, afhankelijk van de locatie. Iep, hickory, walnoot, olijf-en platanen veroorzaken vaak allergieën. Vermijd boom allergieën door een verblijf in tijdens de ochtend en niet opknoping kleren buiten te drogen. Daarnaast houden ramen gesloten.

Het vermijden Graspollen

Bermuda gras, Kentucky bluegrass en andere rassen van gras veroorzaken vaak allergieën. Vermijd graspollen door het houden van kortgeknipt gras en het hebben van iemand anders uw gazon maaien, indien mogelijk. Draag een masker als je nodig hebt om het gras te maaien.

Allergie Medicijnen

Allergie medicijnen zijn onder andere corticosteroïden, die allergische reacties te blokkeren. Corticosteroïden vereisen doorgaans een recept. Antihistaminica blok chemische stoffen die vrijkomen tijdens een allergische reactie. Antihistaminica zijn beschikbaar over de toonbank en op recept. Decongestiva, meestal beschikbaar over-the-counter, ontlasten.

Immunotherapie

Immunotherapie is een optie voor patiënten die niet succesvol zijn met het vermijden van strategieën en medicijnen. Immunotherapie betreft het ontvangen van allergie shots al enkele jaren om je lichaam ongevoelig voor allergenen.