Plastische-chirurgie Kosten voor Lip Reduction

Veel mensen drastisch overschatten de kosten van plastische chirurgie. Hoewel je zult vrijwel zeker te betalen in de duizenden voor een plastisch-chirurgische ingreep, is het zeer zeldzaam om een ​​vijfcijferige-prijskaartje verbonden aan uw plastisch-chirurgische factuur. Lip reductie is één van de minder dure kunststof chirurgische procedures omdat het wordt uitgevoerd op een klein gebied van het lichaam en vereist een relatief korte tijd investeringen door de chirurg en medisch personeel.

Betekenis

Lip-reductie chirurgie is een permanente procedure; het belangrijkste doel van de operatie is om de omvang van de lippen van een patiënt verminderen. Desgewenst kunnen de lippen ook omgevormd tot een aantrekkelijker vorm dan de huidige. Patiënten kunnen kiezen om een ​​operatie te ondergaan aan beide lippen of gewoon voor kiezen om de grootste van de twee te veranderen. Vanwege het feit dat de lip reductie geclassificeerd als een cosmetische procedure, wordt niet gedekt door verzekeringsmaatschappijen.

Kosten

Lip-reductie chirurgie kost meestal ergens tussen de $ 2000-to $ 4000. Echter, is het nationale gemiddelde gemeld aan ongeveer $ 3000 zijn. Kijk niet voor bodemprijzen bij het kiezen van een plastisch chirurg, voor degenen die veel minder in rekening brengen zijn vaak niet-gecertificeerde, onervaren en zal een mislukte-up taak uit te voeren.

Overwegingen

Volgens plasticsurgery.org, bij het kiezen van een plastisch chirurg, je moet een chirurg die is gecertificeerd door de American Board of Plastic Surgery of The Royal College van Artsen en Chirurgen van Canada te kiezen. Hij of zij moet opereren alleen in erkende medische centra en hebben ten minste drie jaar van plastische-chirurgie ervaring.

Time Frame

De lip reductie operatie zelf duurt meestal tussen één tot twee uur. Omdat lip reductie is een poliklinische procedure, dan moet je vrij nemen van het werk en eventueel afspraken maken voor het zoeken in een hotel als uw procedure buiten de staat zal worden uitgevoerd. Hersteltijd is relatief kort; kunt u verwachten om binnen drie tot zeven dagen van de procedure weer aan het werk zijn.

Waarschuwing

Zoals bij alle invasieve plastische chirurgie procedures, is er een element van risico met lip-reductie chirurgie. De meest voorkomende bijwerkingen van procedures lip-reductie zijn gevoelloosheid, zwelling en beperkte kauwen en spreken. In vergelijking met andere plastische chirurgie procedures, deze bijwerkingen zijn triviaal. Typisch zal bijwerkingen verdwijnen binnen zeven dagen na de operatie.