Plan Dieet voor vrouwen om gewicht te verliezen

Volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services bij www.womenshealth.gov, hart-en vaatziekten is de nummer 1 moordenaar van vrouwen en beroerte is No. 3. Heart gezonde voeding, controle over de porties en een consistente maaltijd schema zal u op te zetten het juiste spoor voor gewichtsverlies. Zoek uit wat dieet plan is voor u het beste voor het verminderen van het risico op gezondheidsproblemen en overgewicht.

Diëten

Fad diëten te vinden in de vele vrouwenbladen beroven het lichaam van belangrijke voedingsstoffen die het nodig heeft voor de productie van hormonen en het herstellen van cellen. Hormoon schommelingen kunnen leiden tot overgangsklachten. Gewichtsverlies kan worden bereikt door het eten minder calorieën dan je verbrandt in een dag. Een pond is 3500 calorieën. Als je het aantal calorieën dat je eet met 500 per dag te verminderen dan moet je in staat zijn om 1 tot 2 pond per week te verliezen. Start een dagboek voedsel en noteer alles wat je eet op een dag en hoeveel calorieën het bevat. Kijk naar voedseletiketten en grootte van de porties te bepalen hoeveel calorieën je eet. Neem dat nummer en verminderen door 500. Elke week verminder het aantal weer met 500, maar niet lager gaan dan 1200 calorieën of je lichaam in honger-modus gaan. Honger-modus is moeilijk vol te houden en zorgt ervoor dat voedsel eetbuien en maakt het lichaam greep op elke calorieën die je eet. In plaats van het eten van drie maaltijden per dag, probeer dan om kleinere maaltijden te eten gedurende de dag. Break-up van uw schema om twee snacks in het halverwege de ochtend en halverwege de middag op te nemen. Snacks versnellen de stofwisseling, verminderen bloedsuiker crashes en houden u van binging tijdens de maaltijden.

Wat te eten

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention in www.cdc.gov, het opnemen van meer fruit, groenten, magere zuivelproducten en vezels in het dieet kan helpen vrouwen gewicht te verliezen. Plaatsvervanger hoge calorieën voeding voor gezondere alternatieven. Eet vetarme dagelijkse opties zoals 2 procent melk, feta kaas, geitenkaas of bevroren yoghurt. In plaats van het gebruik van boter of olie om voedsel te bereiden, te gebruiken koken sprays of extra vergine olijfolie. Salades zijn een nietje als favoriet lunchtijd optie geworden. Helaas kan vette dressings toevoegen dezelfde hoeveelheid calorieën als een hamburger. Maak je eigen salade dressing met behulp van olijfolie, balsamico-azijn, knoflook en Dijon mosterd. Houd een potje op je werk of thuis. Vezel kan overtollig afval en water te verwijderen. Het wordt ook langzaam verteerd, zodat het houdt je langer vol. Vezelig voedsel bestaat uit peulvruchten, volle tarwe, gerst, appels, haver zemelen, noten, zaden en groene bladgroenten. Verhoog de hoeveelheid vezels in uw voeding door waardoor het een deel van elke maaltijd.

Portiegroottes

Portiegroottes kan maken of breken het succes van uw dieet. Controle hoeveel je eet door het gebruik van de plaat methode. Volgens de American Diabetes Association op www.diabetes.org, deze methode is niet alleen eenvoudig, maar ook een effectief middel voor gewichtsverlies. Trek een denkbeeldige lijn in het midden van je bord. Maak een lijn in het midden van een van de helften, dus je hebt drie porties. Gebruik de grootste portiegrootte te vullen met nonstarchy groenten. Gebruik een van de kleinere porties voor zetmeelrijke voedingsmiddelen. De resterende kant is gereserveerd voor magere eiwitten. Voeg een stuk fruit en vetarme melk en uw maaltijd is compleet. Als je niet drinkt melk en voeg dan 6 oz. van koolhydraten naar de zetmeelrijke gedeelte. Door het gebruik van deze methode, bent u in staat om uw dieet plan overal mee naartoe nemen. Vermijd buffetten, of jezelf beperken tot één reis. Vraag uw server om mee te nemen het brood van de tafel naar de drang om te snack te verminderen. Split voorgerechten met vrienden. Kom met grote motivators zoals opknoping van de jurk je wilt krijgen in of het plannen van een toekomst strandvakantie. Afvallen is een van de meest effectieve methoden voor het beheer van uw gezondheid. Probeer een aantal van deze suggesties en uit te vinden wat voor u werkt.