Plaatsen voor Troubled nabijheid van Pontotoc, Mississippi

Plaatsen voor Troubled nabijheid van Pontotoc, Mississippi

Onrustige kinderen kunnen experiencedepression of angst of symptomen van Attention Deficit Disorder. Ze kunnen ook last hebben van posttraumatische stress-stoornis als gevolg van natuurrampen, zoals de orkaan Katrina of tornado's. Diensten voor geestelijke gezondheidszorg in samenwerking met Medicaid, pleegzorg en jeugdrecht werk te beoordelen en behandelprogramma's voor kinderen in de buurt van Pontotoc, Mississippi.

Afdeling van de Mississippi van de geestelijke gezondheid

Gezinnen met onrustige kinderen in Mississippi, inclusief de Pontotoc gebied, kunnen toegang krijgen tot diensten voor geestelijke gezondheid door het Ministerie van de Mississippi of Mental health.The agentschap heeft ook een jeugd zelfmoord preventieprogramma. Het dichtstbijzijnde centrum voor geestelijke gezondheidszorg te Pontotoc is gevestigd in Tupelo, Mississippi, dat is ongeveer een vijfentwintig minuten rijden. Deze faciliteit wordt genoemd het Gewest III Mental Health Center

The North Mississippi Medical Center

The North Mississippi Medical Center in Pontotoc, Mississippi zou een goede plek om te contacteren indien u een onrustige kind te hebben. Vraag hen over lokale geestelijke gezondheid middelen, zoals psychologische assessments voor kinderen en over eventuele behandeling programma's die zij kunnen hebben voor kinderen. Zij kunnen u ook aadpleeg een specifiek kind psychiater of psycholoog die gespecialiseerd is in het werken met kinderen.

Kind Psychiaters

Neem contact met individuele kind psychiaters in de nabije Tupelo, Mississippi. Vraag hen of u een verwijzing nodig van uw huisarts om een ​​afspraak te maken voor hen om uw kind te beoordelen, en of uw medische verzekering dekt een evaluatie en behandeling voor uw kind. Een kinderpsychiater in staat om vast te stellen zal zijn als uw kind een ernstige psychische stoornis of een verstandelijke handicap.

Mississippi Children's Home Services

De Mississippi Children's Home Services biedt uitgebreide en gezinsondersteunende diensten. Dit bureau biedt assessment, te helpen met het ontwikkelen van een crisis / veiligheidsplan, de klok rond crisisinterventie, gezinstherapie, therapeutische diensten, ouder onderwijs en gedrag van management ondersteuning. Het dient kinderen tot 18 jaar en gezinnen kunnen zich rechtstreeks verwijzen. Deze organisatie is gevestigd in Jackson, Mississippi, maar kan ook kennen van de diensten in Pontotoc, Mississippi.