PKD Dieet

PKD Dieet

De PKD dieet werd ontwikkeld om personen met een diagnose polycystische nierziekte helpen. Het plan is eenvoudig en meer een lifestyle keuze dan een dieet. Door de beperking van dierlijke producten en op basis van plantaardig voedsel, bent u natuurlijk het helpen van uw kidneyâ € ™ s functie.

Wat is PKD?

PKD, of polycystische nierziekte, is een genetische aandoening die 1 op de 500 mensen treft, ongeacht leeftijd, geslacht of ras. Een normale nier is de grootte van een gesloten eerste en behoort te wegen 1/3 lb Mensen met PKD hebben nieren die cysten, waarbij de nieren veroorzaakt toenemen in grootte en gewicht. Dit beïnvloedt de werking van andere organen en algemene gezondheid.

Patiënten hebben weinig of geen symptomen met PKD, maar het is een genetische aandoening, zodat u kunt worden getest op het als het draait in uw gezin. Als u symptomen zoals hoge bloeddruk, chronische pijn en zwaarte, bloed in de urine, urineweginfectie of nierstenen, vraag dan uw arts over PKD. De ziekte had kunnen gaan gediagnosticeerd in u of uw familieleden.

Wat is de PKD dieet?

De PKD Diet is een alkalische plantaardig dieet rijk aan eiwitten en laag in zout ontworpen om uw nieren gezondheid te verbeteren. Het dieet is sterk afhankelijk van plantaardig voedsel en beperkt dierlijke producten en zout. Dierlijke producten die zijn toegelaten zijn bouillon, lam, witte vis, zachte witte kaas, kwark en eierdooiers. Dierlijke producten moet worden beperkt tot 3 oz. per dag.

De zoutinname toegestaan ​​op het PKD dieet is 1/8 theelepel per dag of 1200 milligram natrium. Alle voedsel dat is gegroeid uit de aarde of op een boom is toegestaan ​​in elke hoeveelheid. Die voedingsmiddelen zijn fruit, noten, bessen, peulvruchten en granen. Zorg ervoor dat u voldoende plantaardig voedsel dat zwaar in eiwit om uw gebrek aan dierlijk product verbruik te compenseren zijn voegen. Die producten zijn gespeld, peulvruchten, zaden en noten.