Pinworm Habitat

Pinworm Habitat

Oxyuren zijn kleine parasieten die de darmen van miljoenen mensen per jaar besmetten, met name kinderen. Ze veroorzaken geen echte schade, alleen jeuk, maar moeten worden behandeld door een arts. Individuen worden besmet met de wormen na hen de inname van besmette handen of oppervlakken. Pinworm eieren gaan wonen op mensen, hele gezinnen en op openbare plaatsen.

Beddengoed

Besmette beddengoed zijn een gemeenschappelijke plaats waar de eieren van de pinworm worden gevonden. De eieren worden in het bed gelegd door de pinworm in een geïnfecteerd persoon. Veelvuldig wassen in bleekwater en warm water doodt de eieren. Als een persoon in de. familie is geïnfecteerd, moet u al het beddengoed en handdoeken te wassen in het huis.

Toiletten en Badkamer Fixtures

Aangezien pinworms beïnvloeden het gebied rond de anus, worden ze vaak overgedragen van iemands handen op het toilet of het sanitair. Het is zeer belangrijk om de handen te wassen met warm water en zeep na het gebruik van een openbaar toilet. Zorg er ook voor om een ​​ontsmettingsmiddel te gebruiken bij het schoonmaken van huishoudelijke badkamers.

Scholen

Kinderen zijn erg gevoelig voor steeds besmet met pinworm terwijl op school. De eieren van maden zijn te vinden op de schoolbanken, lunch tafels in de kantine, speeltuinen of op speelgoed. Wees er zeker van om kinderen te leren om hun handen wassen na gebruik van het toilet en voor het eten om besmetting te voorkomen.

Hand-to-hand contact

Omdat de eieren van pinworms algemeen ingezetenen onder de nagels van een besmet persoon, hand-to-hand contact is de makkelijkste en snelste manier om besmet te worden. Samen met regelmatige handen wassen, te ontmoedigen kinderen van zuigen duimen of zetten handen in hun mond.