Pijnloze manieren om zich te ontdoen van de huid Tags

Pijnloze manieren om zich te ontdoen van de huid Tags

De huid tags is de gemeenschappelijke naam voor een aandoening die bekend staat als ancrochordons, een groei die meestal op de oogleden, nek, buik, borst en lies gebieden. Hoewel de huid tags zijn meestal pijnloos, kunnen ze pijnlijk als schuren tegen kleding of voorwerpen zoals veiligheidsgordels zijn. Beschouwd als een goedaardige groei, huid-tags meestal geen behandeling nodig, maar veel keuze te hebben laten verwijderen om cosmetische redenen. Skin tags zijn het meest vaak gevonden bij mensen die weerstand overgewicht of insuline.

Salicylzuur

Salicylzuur is een keratolytische of peeling middel, waardoor de huid haar buitenlaag afgeven wanneer aangebracht. Solliciteer salicylzuur direct op de huid tag, volgende instructies voor het gebruik, mits op de fles als het komt in verschillende bereidingen en concentraties. Neem contact op met uw arts voorafgaand aan het gebruik van salicylzuur als u een nier-of leverziekte, diabetes of een slechte bloedsomloop. Salicylic zuur mag niet op gevoelige huid gebieden zoals het gezicht of lies.

Apple Cider Vinegar

Appel cider azijn wordt gebruikt als een huis remedie voor vele voorwaarden, met inbegrip van de huid tags. Begin met het grondig wassen van het getroffen gebied met warm water en zeep. Gebruik een katoenen bal overgoten met appelazijn en zachtjes deppen op de huid tag. Laat de appel cider azijn op de huid voor ongeveer 15 minuten en dan afwassen. Herhaal dit een paar keer per dag totdat de huid tag opdroogt en eraf valt.

Blood Root

Bloodroot is een zwarte zalf en is een natuurlijke behandeling voor multiple huidaandoeningen. Bloodroot bevat een oranjerode latex, die oxideert bij blootstelling aan de lucht, draaien zwart of donker bruin. Bloodroot wordt toegepast als een pasta op de huid en is een effectieve behandeling voor het verwijderen van de huid tags. Mis deze behandeling niet weg te lang, omdat het ook een gezonde huid zal verwijderen, wat kan leiden tot littekens.

Clear Nail Polish

Voorzichtig wassen het getroffen gebied met warm water en zeep, laat het aan de lucht drogen voordat u de nagellak. Breng een lichte laag van duidelijke nagellak om je huid tag, twee keer per dag. Blijf dit doen totdat de huid tag opdroogt en eraf valt. Niet gebruiken op meer gevoelige delen van de huid, zoals het gezicht of in de lies.

Litigation

Gebruik tandzijde of een ander dun touw te binden rond de stam van de huid tag. Hierdoor wordt afgesneden bloedtoevoer naar de huid tag, waardoor het uiteindelijk vallen. Deze methode is gewoonlijk effectief na een paar dagen. De huid tags kunnen groeien terug met behulp van deze methode, omdat de basis intact wordt gelaten.