Pijnbestrijding voor een Schouder Impingement

Schouder impingement is een blessure die stijfheid of zwakte gaat in de schouder, dat is vaak het gevolg van artritis en overmatig gebruik. Deze schade wordt bij personen tussen 30 en 50 jaar. Verschillende behandelingen om de pijn te verminderen zijn onder behandeling met medicijnen, fysiotherapie en chirurgie. Raadpleeg uw arts voor de beste therapie of combinatie van therapieën.

Drug Therapy

Als uw arts een diagnose van je schouder pijn en zwakte als schouder impingement, zal zij u voorzien van therapeutische injecties. Volgens het artikel, "Beheer van de Schouder Impingement syndroom en rotator cuff scheuren," gepubliceerd op de American Academy of Family Physicians website, zal deze injecties lidocaïne, een pijn onderdrukt, en een corticosteroïd, die ook helpt bij het verminderen van ontsteking van het weefsel in de te schouder. De arts zal deze medicijnen direct te injecteren in het weefsel en ligamenten van de schouder. Doorgaans zal dit gebeuren niet meer dan drie keer en in combinatie met fysiotherapie.

Fysiotherapie

Om de pijn verder te beheren en beweging te herstellen naar de beknelde schouder, zal uw arts ook voorstellen dat u gebruik maken van de pijnlijke schouder te beperken. Je moet ijs compressie, afgewisseld met warmte, op de schouder voor chronische blessures. Als u een acute blessure, vermijd warmte omdat dit alleen maar zal toenemen de ontsteking. Gewoon gebruik maken van ijs om de pijn te behandelen. Voor chronische pijn, deep tissue massages zijn behulpzaam bij de schouder wordt losgemaakt en het vergroten van het bereik van de beweging voor een beknelde schouder.

Als u een geavanceerde vorm van de schouder impingement, kan uw arts een formele fysiotherapie routine raden. Dit omvat vast gewicht (07:56 ounces) oefeningen, dan oefeningen met elastiekjes. U zal zich richten op een hoge herhaling om het bereik van de beweging van de schouder te verhogen en helpen bij pijnbestrijding.

Shoulder Surgery

Als uw arts besluit dat je schouder impingement is van een acuut letsel of een rotator cuff scheur, zal het beste middel van pijnbestrijding te zijn om te werken op je schouder. Dit zal een laatste redmiddel dat de arts zal overwegen na uitputting van een combinatie van de hierboven aanbevolen pijnbestrijdingsbehandelingen zijn. Volgens "Beheer van Schouder Impingement syndroom en rotator cuff scheuren," zal een arts een operatie overwegen als de schouder impingement niet verbeterd is na zes maanden van gestage behandeling. Schouder operatie is ook de voorkeur voor jongere patiënten die acute tranen in de rotator cuff.