Pijn Oplossing voor bretels

Pijn Oplossing voor bretels

Bretels zijn een gemeenschappelijke oplossing voor scheve tanden of kaak uitlijning problemen. Terwijl ze kunnen helpen geven u een betere glimlach, kunnen ze je ook vertrekken van de pijn tijdens het proces. Gelukkig zijn er een aantal remedies voor bretels pijn die kan u helpen om door het proces een beetje meer comfortabel.

Pijnstillers

Probeer een over-the-counter pijnstiller te helpen verlichten de pijn van een recente braces aanpassing. Probeer een die ibuprofen bevat, die kunnen helpen met gezwollen tandvlees, of probeer een die je orthodontist adviseert u. Nemen zoals voorgeschreven en onmiddellijk na uw aanpassingen te behandelen en te voorkomen dat nog meer pijn.

Kompressen

Probeer een warm of koud kompres, of afwisselend tussen de twee. U kunt een warm washandje, of ijs gewikkeld in een washandje te passen, afhankelijk van uw voorkeur. De temperaturen kunnen helpen verlichten de pijn en verminderen ook de eventuele zwelling in je kaak en tandvlees. Als u ervoor kiest om af te wisselen, van toepassing een voor 10 minuten, te verwijderen en toe te passen de andere nog 10 minuten.

Numb de Pijn

Breng een mondelinge verdovende gel of spray aan tandvlees of pijnlijke gebieden. Deze verdoving medicijnen kunnen worden gekocht over-the-counter en verdooft tijdelijk het gebied van pijn. Probeer het gebruik van deze na het eten, direct na een reis naar de orthodontist of rechts voor het slapen gaan om u te helpen in slaap te vallen.

Probeer Sommige Wax

Zorg ervoor dat de was je orthodontist biedt u gebruikt. Wax is ideaal voor het voorkomen van pijnlijke plekken en snijwonden van bretels, en voor het blokkeren van alle gebieden die geïrriteerd kan zijn, houden ze van het krijgen van meer geïrriteerd. Gewoon gebruik maken van een kleine hoeveelheid en wikkel hem rond het gebied van braces, dat zo irritant je mond. Dit moet het mogelijk maken het gebied om te beginnen met de genezing, en houd irritatie verergeren.

Warm Foods

Eet warm, zacht voedsel en vermijd voedsel dat moeilijk te kauwen zijn, die pijn zal bevorderen. Warm, zacht voedsel zal helpen bij het verminderen van pijn net als een warm kompres zal, door opwarming tanden en tandvlees. Het is ook zacht voor de tanden, dus het voorkomt verergering pijn en pijn. Probeer voedsel zoals aardappelpuree, kip of rundvlees bouillon, puree up erwten of tweede komt corn.