Phisohex Side Effects

Phisohex Side Effects

Een receptplichtige antibacteriële reiniger verkocht door sanofi-aventis, pHisoHex bevat het wasmiddel hexachlorofeen. Leden van een chirurgisch team kan gebruiken pHisoHex te schrobben voor het uitvoeren van operaties, en patiënten kunnen operatieplaatsen gereinigd met pHisoHex hebben. De arts kan ook voorschrijven pHisoHex aan patiënten om de verspreiding van bacteriële huidinfecties voorkomen. De cleanser veroorzaakt weinig bijwerkingen indien correct toegepast, maar het kan dodelijk gif produceren wanneer per ongeluk ingeslikt.

Side Effects

Met behulp pHisoHex kan behandelde huid gevoelig voor zonlicht maken. Mensen kunnen ook de ontwikkeling van een huiduitslag, rode huid, droge huid en schilferige huid als ze gebruik maken van pHisoHex. Deze huidreacties treden het vaakst bij mensen die hebben over het algemeen een gevoelige huid en bij mensen die hun huid schrobben krachtig tijdens het gebruik pHisoHex.

Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen

Mensen moeten pHisoHex uit hun ogen en mond te houden, zoals de cleanser intense irritatie en vergiftiging kan veroorzaken. Bij sommige patiënten, vooral kinderen, krijgt pHisoHex snel geabsorbeerd door de huid. Wanneer deze snelle absorptie optreedt, kunnen patiënten onwillekeurige spiersamentrekkingen, mentale prikkelbaarheid en huiduitslag (dwz, dermatitis) ervaren.

Contra

Breng nooit pHisoHex op verbrande huid, gebarsten huid, open wonden of een huid die is uitgebroken in een uitslag. Ook mag u pHisoHex gebruiken onder een strak verband of als een totale body wash, een actueel lotion of een antibacteriële coating voor een tampon.

Accidentele inname / Vergiftiging

Verschillende mensen zijn overleden na het slikken pHisoHex. Toxische reacties op de cleanser zijn braken, diarree, shock en stuiptrekkingen. Mensen die per ongeluk hebben ingeslikt pHisoHex hebben ook ervaren maag krampen, uitdroging en volledig verlies van eetlust. Behandelen pHisoHex vergiftiging vereist het pompen de maag van de patiënt of het induceren van braken zo spoedig mogelijk, de toediening van olijfolie tot ontbinding van pHisoHex vertragen in de maag en de toediening van grote hoeveelheden vocht om de verwijdering van het reinigingsmiddel te moedigen. Een patiënt vergiftigd door pHisoHex kan ook nodig intraveneuze elektrolyten.

Veilig gebruik

Iedereen die gebruik maakt pHisoHex moet zijn handen nat en het werk van de reiniger in een schuim voordat schrobben de site te worden gereinigd. De gebruiker moet vervolgens grondig afspoelen het pHisoHex, waardoor in het bijzonder ervoor dat alle pHisoHex uit zijn handen te verwijderen.