Peuter knieproblemen

Ongeveer 25 tot 40 procent van gezonde kinderen benigne groeipijn ervaren hun knieën en benen volgens BabyCenter.com. Ouders wier kinderen klagen over repetitieve kniepijn misschien afvragen wanneer het te toeschrijven aan eenvoudige overmatig gebruik of groeipijnen of dat ze moeten maken over het meer ernstige ziekten of aandoeningen.

Identificatie

Vóór ontslag klaagt als gewoon groeipijnen van uw kind, moet een arts volledig onderzoeken uw kind. Hoewel gegeneraliseerde pijn niet gepaard met andere symptomen waarschijnlijk een grote medische zorg volgens Dr. Henry Bernstein van Healthkey.com, is het belangrijk om een ​​grondig beeld van activiteitsniveau van het kind en de algehele gezondheid voordat een diagnose.

Verstuikingen en verrekkingen

Met hun hectische activiteitenniveau, peuters zelden lijken stil te blijven staan. Stammen optreden wanneer spieren of pezen die de bevestiging op het bot, scheuren of rekken overdreven. Verstuikingen gebeuren wanneer de rekbare weefsel dat de botten over een gezamenlijke, een ligament, scheuren of stukken met elkaar verbindt. Terwijl beide blessures blijven een mogelijkheid bij peuters, hebben ze de neiging waarschijnlijk niet volgens de Medische Adviesraad BabyCenter.com's, omdat tijdens de peutertijd de ligamenten zijn sterker dan de omliggende botten waardoor ze meer kans op botbreuken dan verstuikingen. Stammen meestal gebeurt in de nek, dijen en kuiten als gevolg van zwaar tillen, een activiteit meeste kleuters waarschijnlijk nemen aan.

Ziekten en aandoeningen

Juveniele Reumatoïde Artritis (JRA), een autoimmuunziekte, veroorzaakt treden ontstekingen en stijfheid. Hoewel de ziekte meestal niet kinderen teisteren onder de leeftijd van 6, kunnen peuters JRA ontwikkelen vooral als er een familiegeschiedenis van de ziekte. Artsen zou vermoeden JRA als pijn in de knie van je kind gaat gepaard met koorts, oogontsteking of gezwollen lymfeklieren.

Als u woont in het noordoosten, de regio van de Grote Meren en de Pacific Northwest en u vermoedt dat uw kind zou kunnen zijn gebeten door een teek, de ziekte van Lyme is een mogelijke oorzaak van ziekte. De ziekte van Lyme wordt gedragen door bacteriën die teken besmet en kan huiduitslag, hoofdpijn, vermoeidheid, koorts, zwelling en pijn in de knie veroorzaken.

Overwegingen

Bij een kind dat speels en actief blijft, kniepijn is waarschijnlijk tijdelijk en moet snel op te lossen op zijn eigen. Vraag advies van een arts als de pijn gepaard gaat met koorts, gezwollen gewrichten, elke vorm van huiduitslag, zwakte in de benen of armen, onvermogen om gewicht te dragen op de knie of staan, of als u weet dat uw kind mogelijk gewond zichzelf in de knie .

Preventie / Oplossing

Als uw kind ervaringen groeipijnen die duren 10 tot 15 minuten 's nachts of als u vermoedt dat ze te veel gebruikt haar knieën tijdens de dag, moet een warm bad en rust te helpen verzachten symptomen. U kunt ook bieden hem een ​​dosis ibuprofen of paracetamol om hem te helpen ontspannen en slapen. Zorgen voor peuters rekken alvorens in elk type van sportieve activiteiten zoals voetbal of T-bal kan helpen voorkomen spierspanning, zoals deze gebieden icing direct na een blessure optreedt.