Peuter Base kast Veiligheid

Peuter Base kast Veiligheid

De keuken kan een van de meest gevaarlijke kamers in het huis voor de allerkleinsten. Kasten kan een bepaald gevaar opleveren, omdat jonge kinderen genieten van het verkennen en zijn nieuwsgierig om te ontdekken wat er verborgen achter die onderkast deuren.

Risico's

Onderkast deuren zijn een gevaar in zich, omdat een peuter zich zou kunnen verwonden aan de scherpe randen of val haar vingers. Echter, de inhoud kast nog gevaarlijker blijken. Chemische reinigingsmiddelen kunnen per ongeluk worden ingeslikt of gemorst op de huid, en als een peuter breekt een glas of post van china, kon hij zijn handen bezuinigen op de scherven.

Het voorkomen

De beste preventieve maatregel is om de veiligheid van de vangst of sloten installeren op uw onderkast deuren. Laat nooit een peuter in de keuken zonder toezicht. Verplaats gevaarlijke voorwerpen in een hoge kast die je peuter niet kan bereiken. Vernietiging van een kast dat het kind is toegestaan ​​om in te spelen, en vul het met veilige items zoals speelgoed, plastic kommen en houten lepels.

Kindveilige Sloten

Plastic kindveilige sloten en grendels zijn goedkoop te kopen. Velen zijn zelfklevend, zodat ze zijn eenvoudig te installeren. Met veiligheidsclips, is nog steeds gemakkelijk een volwassene kastdeuren openen, maar niet voor een peuter.