Perennial Hay Fever

Perennial Hay Fever

Er zijn twee soorten van hooikoorts: seizoensgebonden en niet-seizoensgebonden. Als u seizoensgebonden hooikoorts, waarschijnlijk is toe te schrijven aan bepaalde planten bestuiven. Iemand die eeuwige hooikoorts heeft allergieën heeft het hele jaar door.

Hay Fever

Hooikoorts komt voort uit allergische reacties op pollen en andere stoffen. Het is een immuunstoornis. Het kan ook worden genoemd allergische rhinitis.

Oorzaken

Hooikoorts wordt veroorzaakt door uw immuunsysteem overreageren door ingeademde pollen of andere allergenen. De bloedbaan wordt overspoeld met chemicaliën die de neusholte voering, sinussen en oogleden ontvlammen. Deze reactie, ook wel bekend als allergische reactie, ook kan leiden niezen.

Perennial

Perennial betekent zoiets het hele jaar door plaats. Degenen met meerjarige hooikoorts voelen symptomen van allergie het hele jaar door. Typisch, mensen met meerjarige hooikoorts allergieën hebben van dingen binnenshuis gevonden versus buiten.

Perennial Allergenen

Iemand met meerjarige allergenen kunnen allergisch zijn voor huisstofmijt, veren en huidschilfers van dieren te huisvesten zijn. Deze zijn te vinden in het hele huis ook in kussens, beddengoed, gordijnen, stoffering en vloerbedekking. Schimmel kan ook leiden tot hooikoorts en is te vinden in vochtige ruimten.

Behandeling

Tot eeuwige hooikoorts, probeer dan eerst de irriterende elimineren. Verwijderen van allergenen, of vermijden ze is niet altijd mogelijk. Over-the-counter en recept medicijnen beschikbaar zijn. De behandeling kan ook allergie shots te nemen.