Percentage van de Amerikanen met slaapstoornissen

Volgens de Sleep Welzijnsinstituut, meer dan 100 miljoen Amerikanen lijden een vorm van slaapstoornis. Sommige slaapstoornissen kunnen kleine, zoals slapeloosheid of nachtmerries te zijn; anderen, zoals slaapapneu kan levensbedreigende risico's hebben. Daarom is het belangrijk dat u het onderzoek van uw symptomen, krijgen onmiddellijk getest en verder te werken in de richting van het krijgen van een goede nachtrust's.

Slaap Apneu

Ongeveer 18 miljoen Amerikanen lijden aan slaapapneu. Volgens de Sleep Wellness Institute, ongeveer 38.000 mensen per jaar sterven als gevolg van complicaties van de aandoening. Tijdens een aanval van slaap apneu, kunt u stoppen met ademhalen tijdens de slaap, en deze cyclus kan zich meerdere malen gedurende de nacht te herhalen. De belangrijkste symptomen van slaapapneu zijn: overmatig snurken, obesitas, ernstige hoofdpijn in de ochtend, en een verminderde alertheid. Als u vermoedt dat u de aandoening hebben, is het noodzakelijk dat je te laten testen. Onbehandeld, kan dit leiden tot hoge bloeddruk, stoke en zelfs de dood.

Slapeloosheid

Volgens het National Institute of Neurological Disorders and Stroke, naar schatting 60 miljoen Amerikanen lijden aan slapeloosheid regelmatig, en het treft ongeveer 40 procent van de vrouwen en 30 procent van de mannen. Milde slapeloosheid kan worden gecorrigeerd door het verbeteren van de slaap gewoonten en voor de korte termijn slapeloosheid, artsen vaak een milde slaappil voorschrijven.

Restless Legs Syndrome (RLS)

Ongeveer 12 miljoen Amerikanen lijden aan RLS. RLS zorgt ervoor dat je ongewenste kruipen en tintelingen ervaart langs uw benen en voeten, en de enige manier om verlichting te vinden is om ze voortdurend te verplaatsen. Het is moeilijk om te ontspannen, omdat je benen willen altijd te bewegen, waardoor de slaap en een goede nachtrust erg moeilijk maakt.

Narcolepsie

Ongeveer 250.000 Amerikanen zijn getroffen door narcolepsie. Zelfs als je genoeg rust 's nachts, met narcolepsie te krijgen, kunt u overmatige vermoeidheid ervaren tijdens de dag, vaak zonder waarschuwing. U mag hallucinaties te ervaren en emotioneel en irrationeel tijdens uw slaap-aanvallen.

Night Terrors

Ongeveer 15 procent van de kinderen ervaring nachtmerries, te beginnen rond de peuter en voorschoolse jaren. Kinderen kunnen uit bed springen, schreeuwen en huilen, en verward, maar nooit echt wakker. Zij zullen uw aanwezigheid of het comfort niet te erkennen, omdat ze zich niet bewust zijn van je. Schrik niet; zodra de episode voorbij is en het kind is rustig weer rusten, zal ze zich niet herinneren haar nacht terreur.