Pennsylvania Health Insurance Guide

Pennsylvania bewoners hebben verschillende ziektekostenverzekering opties. Met vijf regionale Blue Cross en Blue Shield plannen, vele particuliere verzekeraars en overheid gesponsorde gezondheid plannen, moeten de meeste bewoners van Pennsylvania in staat zijn om dekking te vinden. De Pennsylvania Insurance Department kan de consument helpen navigeren door het doolhof van de ziektekostenverzekering informatie en zelfs helpen toe te passen en uit te leggen opties om bewoners.

Individuele Ziektekostenverzekering

Veel werkgevers bieden collectieve ziektekostenverzekering aan hun werknemers, maar als je zelfstandige bent, werkloos of uw werkgever geen dekking bieden; U kunt individuele ziektekostenverzekering te kopen. Individuele ziektekostenverzekering is verkrijgbaar bij elk van de vijf regionale Blue Cross en Blue Shield plannen in Pennsylvania, zelfs als u een reeds bestaande toestand, per Pennsylvania wet moet u aan bepaalde criteria voldoen. Andere particuliere zorgverzekeraars kunnen kiezen of om je te dekken. Verzekeraars die in delen van Pennsylvania beschikbaar kunnen zijn, omvatten Geisinger, Aetna, Health-Amerika en de Verenigde HealthCare.

Medicaid en CHIP

Medicaid is een ziektekostenverzekering programma beschikbaar voor gekwalificeerde personen op basis van financiƫle nood. De Pennsylvania Department of Public Welfare kan informatie verschaffen over het toepassen, in aanmerking te komen en voordelen. Contact Pennsylvania DPW op 1-800-692-7462 of bezoek haar website op dpw.state.pa.us/ voor meer informatie over Medicaid. Kinderen in Pennsylvania kan kwalificeren voor de Children's Health Insurance Plan, een programma aanbieden ziektekostenverzekering voor onverzekerde kinderen jonger dan 19. Kinderen kunnen in aanmerking komen voor CHIP ondanks de financiƫle status van hun ouders. De Pennsylvania CHIP hotline voor meer informatie 800-986-KIDS en haar website is chipcoverspakids.com.

Pennsylvania Fair Care

Wanneer een inwoner van Pennsylvania particuliere ziektekostenverzekering kan krijgen als gevolg van een reeds bestaande medische aandoening, kunnen zij in aanmerking komen voor de Pennsylvania Fair Care programma. Pennsylvania Fair Care biedt uitgebreide ziektekostenverzekering naar Pennsylvania bewoners onverzekerd gedurende ten minste zes maanden voorafgaand aan de aanvraag van Pennsylvania Fair Care dekking. Personen ingeschreven in Medicare of Medicaid niet in aanmerking komt voor dit programma. Deze federale overheid gefinancierde programma wordt een wachtlijst bij fondsen opraken en herevalueert financiering om de zes maanden. Meer informatie over Pennsylvania Fair Care is beschikbaar door te bellen naar 888-767-7015.

Middelen

De Pennsylvania Insurance Department biedt vele hulpmiddelen om bewoners Pennsylvania navigeren door de ziektekostenverzekering informatie. Bewoners kunnen de Pennsylvania DOI bellen op 877-881-6388 of e-mailen op [email protected] met vragen. Daarnaast biedt de website veel afdrukbare brochures consumenten en factsheets over de ziektekostenverzekering onderwerpen zoals volwassen kinderen verzekering, CHIP, COBRA, korting gezondheid plannen, Medicare en andere soorten verzekeringen. Andere website functies zijn onder meer informatie over hoe u een verzekeringsmaatschappij kiest, het vinden van een licentie-agent en hoe u een klacht indienen.