Pediatrische bipolaire Behandeling

Bipolaire stoornis is een psychische aandoening gekenmerkt door ernstige stemmingswisselingen tussen depressie en over-opgetogenheid bekend als manie. Kinderen met een bipolaire vertonen het vaakst woede, agressie, impulsiviteit en slaapstoornissen, volgens het boek "Parenting een bipolaire kind" geschreven door Gianni L. Faedda, MD en Nancy B. Austin, Psy.D.

Time Frame

Afhankelijk van de ernst van de symptomen van de bipolaire kind, kan het tot 18 maanden haar psychische toestand stabiliseren.

Sleep and Exercise

Of medicatie wordt gebruikt, kunnen de ouders traktatie bipolaire kinderen te helpen door het instellen en handhaven van regelmatige tijden voor de slaap en lichaamsbeweging. Dit verbetert de natuurlijke stemming regelgeving en creƫert grenzen.

Therapie

Verscheidene soorten therapie kan worden gebruikt bij pediatrische bipolaire behandeling. Individuele begeleiding, groepstherapie en familie sessies hebben allemaal nuttig gebleken bij bipolaire kinderen.

Geneesmiddel

Stemmingsstabilisatoren zoals lithium en antipsychotica zoals Seroquel kan zelfs helpen stemmingen een bipolaire kind en het voorkomen van potentieel destructieve gedrag zoals agressie.

Overwegingen

Alle medicijnen hebben bijwerkingen en sommige zoals lithium moeten regelmatig bloed controle om ervoor te zorgen is er geen toxiciteit voor de organen. Antidepressiva en stimulerende middelen worden niet aanbevolen voor kinderen met een bipolaire behandeling als gevolg van hun potentieel om stemmingswisselingen verergeren.