Pediatric Vernevelaar Behandeling

Er zijn verschillende manieren om geïnhaleerde geneesmiddelen te leveren. Echter, volgens het Astma & Allergy Netwerk: Moeders van Astmapatiënten, een vernevelaar behandeling is vaak het meest efficiënt en effectief.

Vernevelaar Machine

Een vernevelaar is een machine die een vloeibare medicijn draait en maakt er een fijne nevel die gemakkelijker kunnen worden opgenomen in de longen.

Reden voor het gebruik van

Sommige medicijnen zijn effectief bij gebruik in een vernevelaar plaats van een andere vorm van het geneesmiddel. Bovendien, voor sommige medicijnen, een pediatrische vernevelaar behandeling gemakkelijker te beheren dan andere vorm van hetzelfde geneesmiddel. Bijvoorbeeld, een klein kind niet de coördinatie om een ​​astma-inhalator te gebruiken.

Benodigde apparatuur

Er zijn vier onderdelen van de uitrusting die nodig is voor een pediatrische vernevelaar behandeling. De compressor is de motor. De vernevelaar is een beker die de geneeskunde houdt en verandert het in mist. De buis verbindt de vernevelaar om de compressor. Het masker wordt meestal voor pediatrisch vernevelaar behandelingen plaats van een mondstuk is verbonden aan de vernevelaar en levert het geneesmiddel.

Vernevelaar Geneesmiddelen

Vernevelaar geneesmiddelen zijn vloeistof. Voor het gemak en de veiligheid, zijn de meeste vernevelaar geneesmiddelen geleverd in een enkele dosis flacons. Echter, kan het nodig zijn een aantal geneesmiddelen worden gekoeld. Ook sommige geneesmiddelen beschikbaar in meerdere doses flessen en moet deze worden gemengd met steriele zoutoplossing.

Lengte van de behandeling

De lengte van een vernevelaar behandeling varieert afhankelijk van de hoeveelheid geneesmiddel en de efficiëntie van de vernevelaar opstart. Volgens het CS Mott Children's Hospital, een gemiddelde behandeling duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. Bovendien volgens Astma Allergie Associates, een betere vernevelaar opstart levert niet alleen het geneesmiddel in minder tijd, maar levert ook de geneeskunde, die de behandeling effectiever maakt.