Patiënt Registratie Training

Patiënt Registratie Training

Patiëntenregistratie is een essentieel onderdeel van elke medische instelling, of het nu een kleine eigen praktijk of een grote multifunctionele ziekenhuis. Een verscheidenheid van de opleiding nodig is voor het verkrijgen van een positie als patiënt registrar.

Functie

In ieder gezondheidszorg instelling, moeten de patiënten voorafgaand aan het ontvangen van medische diensten worden geregistreerd. Patiënt informatie moet worden opgenomen in een grafiek of computer, en factuurgegevens moet op passende wijze worden ingediend. Patiënt registrars moeten uitstekende klantenservice vaardigheden en moet efficiënt werken met een verscheidenheid van computer software programma's.

Overwegingen

Patiënt registrars moeten een verscheidenheid aan kennis en opleiding hebben. De belangrijkste vaardigheid gebieden om efficiënt te kunnen werken zijn medische facturering en codering, medische procedures, klantenservice, en computersystemen en software. Sommige werkgevers vereisen deze training voorafgaand aan wordt ingehuurd voor een positie en anderen zullen leveren training voor nieuwe registrars.

Soorten

Er zijn minstens drie opties om de scholing van een patiënt registrar. Veel community colleges bieden training en opleidingen in de medische facturering en codering en aanverwante gebieden. Sommige grote stelsels van gezondheidszorg bieden hun eigen klassen en opleiding om voor werknemers om specifieke kennis met betrekking tot hun systeem te krijgen. In kleinere particuliere praktijken, on-the-job training is niet ongewoon.