Parkinson symptomen bij kinderen

Parkinson symptomen bij kinderen

De ziekte van Parkinson is zeldzaam bij kinderen, maar wanneer deze zich voordoet, de symptomen nabootsen wat die gevonden bij ouderen Parkinson. Juveniele ziekte van Parkinson is verdeeld in twee categorieën; "Early onset" optreedt tussen de leeftijden van 20 en 40 en "juveniele" komt alleen voor bij kinderen onder de leeftijd van 20 Volgens de Worldwide en bewustmaking voor de Movement Disorders (WEMOVE), kan deze neurodegeneratieve aandoening te maken hebben met een recessief genetische eigenschap.

Onderste ledematen en voeten

Zoals volwassenen kan kinderen met Parkinson onvrijwillige buigen binnen de voet en onderste gedeelte van het been ervaren, misschien waardoor de hiel naar binnen of naar boven draaien. Bekend als de onderste ledematen dystonie, kan dit verergeren met lopen.

Traagheid van de Beweging

Een vroeg teken van Parkinson in een kind kan leiden tot een vertraging van zijn fysieke bewegingen, genaamd "bradykinesia." Dit kan slechts een ledemaat of een kant van het lichaam. Hoewel, kan het hele lichaam betreffen. Het onvermogen om een ​​snelle, repeterende bewegingen, zoals het aftappen van de vingers kan een eerste indicatie van bradykinesie te voltooien.

Stijve ledematen

Arts van het kind kan ledematen stijfheid observeren tijdens een examen waarbij de fysieke manipulatie van de armen of benen. Daarnaast kan het kind stijfheid die beweging bemoeilijkt ervaren. Sommige kinderen met arm stijfheid kunnen hun armen houden onnatuurlijk stijf aan hun zijde in plaats van zacht swingende hen als ze lopen.

Tremor

Symptomen Juvenile Parkinson kunnen onwillekeurige bevingen. Deze ritmische bewegingen kunnen een of meer gebieden van het lichaam, zoals handen of armen van het kind betrekken. De hals, de stembanden, de kop en zelfs de romp of benen bevingen ontwikkelen.

Andere symptomen

Bijkomende symptomen van de ziekte van Parkinson bij kinderen moeilijkheden balancering en moeite handhaven van een juiste houding omvatten. Sommige kinderen kunnen een verminderde mimiek of problemen duidelijk sprekende ervaren.