Paramedicus Training in Texas

Paramedicus Training in Texas

In Texas, paramedici zijn het hoogste niveau van dringende medische technici. Zij zijn belast met de verantwoordelijkheid voor het stabiliseren van patiënten op het punt van verwonding of andere medische noodsituatie en ook tijdens het transport naar het ziekenhuis. Paramedici werken in combinatie met andere noodmaatregelen personeel, zoals politie en brandweer.

Identificatie

Steeds een paramedicus in Texas vereist dat u minstens 18 jaar oud, zijn middelbare school afgerond of hebben een GED-certificaat, met succes afgerond een EMS opleiding goedgekeurd door de staat, evenals langs het Rijksregister Examen. Om een ​​vergunning krijgt als paramedicus, moet u ook bewijzen dat je een tweejarige EMT graad of een diploma van vier jaar op elk gebied.

Soorten

Er zijn vier niveaus van certificering in Texas. Steeds een licentie paramedicus is het hoogste, dan EMT-intermediair, EMT-basic en ECA, of spoedeisende zorg begeleider. Training voor elk niveau van noodhulppersoneel is online en op community colleges over de staat aangeboden. Opleidingen duren meestal tussen de 750 en 2.000 uur voor EMT en paramedici. U kunt ook in aanmerking komen voor certificering op basis van eerdere job training of opleiding, afhankelijk van het niveau van de vergunningen waarin u geïnteresseerd bent.

Functie

Paramedici zijn meestal in dienst van ziekenhuizen of brand huizen. Training voor paramedici in Texas begint met het lagere niveau EMT posities. Na een tweejarige opleiding in klassen, zoals dringende medische diensten, pre-ziekenhuis farmacologie, ramp reactie, basis EKG en CPR voor zorgverleners het succesvol afronden van, onder anderen, kunt u dan inschrijven in een gespecialiseerde paramedische opleiding. Paramedici werken in het veld en worden begeleid door artsen die werkzaam zijn in het ziekenhuis.

Overwegingen

Als u al EMS training of vergelijkbare opleidingen hebben afgerond elders, de staat Texas biedt een equivalentie proces dat kan voor u werken. Contact opnemen met een DSHS erkende instelling om te bepalen of uw vorige cursussen en ervaring gelijkwaardig kunnen zijn. U bent nog steeds verplicht om het Rijksregister examen passeren en betalen alle benodigde applicaties en licentiekosten.

Voordelen

Steeds een paramedicus biedt een mogelijkheid voor groei, zowel professioneel als financieel. Basissalarissen voor gecertificeerde paramedici in Texas kan beginnen bij $ 33.000 per jaar, volgens salary.com. Je salaris wordt gebaseerd op uw niveau van ervaring en opleiding, evenals de stad of gemeente waar u werkt. Banengroei voor paramedici via 2016 zal naar verwachting 19 procent zijn, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor en Statistiek.